28.11.04
23:14
Здравейте.
Аз съм новобранец в тази област и затова реших да се допитам до специалистите :wink:
Та в момента съм 76-777кг. а бях 82.на 20 години съм 178.В момента съм на диета и отслабвам.Имам доста излишна сланинка.Дали да продължа с диетата и отслабването и после да почна да трупам наново маса и да я превръщам в мусколи или тази сланинка ще стане на мускол?Да ходя на фитнес нямам време.Тренирам вкъщи предимно коремни,лицеви и с гирички.След около месец влизам в казармата и ми се ще да се подготвя физически.Предложете ми някакви упражнения или тренировки. Искам да наблегна на гърди,гръб,рамене,корема и да си стегна дъпето че е доста увиснало и грозно.Краката и особенно прасците са доста добре.
Предварително благодаря. :wink:
Дали да продължа с диетата и отслабването и после да почна да трупам наново маса и да я превръщам в мусколи или тази сланинка ще стане на мускол
Сланинки в мускули ТЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА
Я пак кажи мазнини или сланини :)?Щото ако са сланини както каза djgorgio те не могат да стават на мускули! Не че мазнините стават ама те се чистят по-лесно и през това време се натрува и мускулна маса, а ако имаш сланини просто трябва яки диети и бягане за да ги изчистиш :)
Е, а сега ти ми обясни разликата между мазнини и сланини
Човека иска да каже под мазнини -тънък слой мастна тъкън а сланини си са пластове мазнина (дебел слой мазнина)
07.12.04
22:12
[quote author=“kefo”]Що ги няма другите мнения в темата???? :?
———————————-извън темата———————————-
:)
Четете в другите теми мненията :)
Технически проблем. Доста инфо се загуби.
И между другото аз съм малко противник на откритата дискусия по този въпрос, ако и да се съм сигурен за реакцията на всеки нормален потребител, защото всички пострадаха от това....
———————————-извън темата———————————-