29.11.04
00:16
преведете плс и си кажете мнението
The Workout
Incline Dumbbell or Barbell Press: 3 sets of 8-12 reps
Dumbbell or Barbell Flat-Bench Press: 3 sets of 8-12 reps
Straight-Arm Dumbbell Flye: 3 sets of 8-12 reps
Bent-Arm Dumbbell Flye: 3 sets of 8-12 reps
Breathing Squat: 2 sets of 20 reps
Breathing Pullover: 2 sets of 20 reps
Тренировка :
лежанка с дъмбели или с щанга 3 сери х8-12пвт.
горна лежанка с дмбели или с щанга 3 сери х8-12пвт
флаис с испънати раце 3х8-12пвт
флаис със свити раце 3х8-12пвт
тва го превеждам като дихателен клек 2х20 пвт
дихателен пулоувар 2х20 пвт
явно това е за гръден кош тренировка малко са множко серите и упражненията ,но иначе изглезда добра !
Ясно е, че програмата е тежка. За да имаш успех с нея, трябва да си НАпреднал или НАзобен :D (мнение)
Никога не копирайте тренировките на напредналите те са така назобени че като изгасиш лампата в стаята им и светят зелено.Пробвал съм и такива тренировки(не точно същата) не ми донесоха искания резултат просто не се получаваше при мен а имам 10 години стаж
Е, айде сега, съвсем нормална програма. Виждали ли сте тренировката на Шварценегер? :) Значи, предполагам, че това е специализирана тренировка - тоест, Стийв Рийвс не е тренирал по тази програма целогодишно. Правил е общи тренировки за маса, и от време навреме е специализирал върху някоя мускулна група, която е изоставала или просто и е било ред да се специализира :). Та това е специализирана тренировка, която се е изпълнявала не повече от 2 - 3 месеца, като през този период са се съкращавали тренировките за останалите мускули, за да се даде приоритет на гърдите. Това, че е комбинирана с клякане и пуловер за разширяване на гръдния кош също говори за това.
Иначе, като гледам повечето хора от форума тренират гърди с много повече серии и упражнения :)
Иначе, като гледам повечето хора от форума тренират гърди с много повече серии и упражнения
И аз тренирам с повече но като се има предвид неговия стаж мисля че ще му е в повече
Тренировката е нещо индивидоално. И е в зависимост от човека и моментното му състояние. В един момент повече сери и повече повторения и по-голяма интензивност може да донесе много плюсове и да има голям ефект ,а в друг да претренираме. Тъкаче както djgorgio не един път е казал “опитваите ,експеремнтираите” :) !
по-здрави
Точно така Емо за моя опит с железата със сигурност открих това че трябва да се променят нещата,защото мускулите почват да привикват още на втората тренировка към упражненията и ефекта от нея започва да спада. Процеса се нарича адаптация.Способноста на организма да се адаптира към външните дразнители,и да извършва нещата с възможно най малко израсходвани калории
Да, но точно заради адаптацията мускулите ни стават по - силни и нарастват ;)
Програмата наистина не е за начинаещи, просто не е чак толкова тежка и аз бих могъл да я приложа с успех (и някои модификации ;) )
01.12.09
18:09
Аз смятам,че тренировката не е толкова тежка,ако клека се прави с лека тежест и пуловъра се изключи.
Вдигане от лег 4 работни серии 8-12повторения
Флайс от лек наклон 4 работни серии 10-12 повторения
Вдигане от полулег 3 работни 8-12 повторения
Клек 2серии по 20
Всичко това изпълнено коректно е достатъчно за средно напреднал без опасност от претрениране
Говоря за 1 път седмично.
01.12.09
19:19
Моя съвет е да не копираме тренировките на културисти и всякакви др. спортиски които са страшно назобени.
Просто няма смисъл! Това че при тях действа не значи, че и при някой обикновен спортист които ходи да тренира непрофесионално ще има същия ефект.
Но тренировката наистина е доста здрава. Моето мнение е същото като на Петко К
Мнението беше редактирано от radostin radev на 01.12.09 19:19.