27.04.07
09:54
Здравейте, ходя на фитнес 3 пъти седмично, но класическото разделяне на мускулните групи по 2 в тренировка не ми дава възможност да натоваря някои мускули колкото бих желал. Знам че правилното решение е да ходя 4 пъти в седмицата, но просто не мога да отделя толкова време. Затова искам да попитам какво мислите за следната програма за 8 дни и кой от следните 2 варианта е по-добър:
1. гърди
2. почивка
3. гръб
4. почивка
5. крака/рамо
6.почивка
7. бицепс/трицес
8. почивка
2ри вариант:
1. гърди
2. почивка
3. бицепс/трицес
4. почивка
5. крака/рамо
6.почивка
7. гръб
8. почивка
Така ще мога да тренирам гърдите и гърба с повече упражнения. Въпроса е дали не става твърде много почивката и това да провали ефекта?
Темата беше редактирана от mooncow на 27.04.07 09:54.
27.04.07
10:07
вторият вариант ми допадна пове4е
27.04.07
14:12
казано от mooncow на 27.04.07, 09:54:
Здравейте, ходя на фитнес 3 пъти седмично, но класическото разделяне на мускулните групи по 2 в тренировка не ми дава възможност да натоваря някои мускули колкото бих желал. Знам че правилното решение е да ходя 4 пъти в седмицата, но просто не мога да отделя толкова време.
Аз тренирам 2 пъти в седмицата по 30-45 минути пък успявам да си направя всичко необходимо за хармоничното развитие на моето тяло ;) Ще ти дам един съвет: може дори да пробваш двуразови тренировкиш няма начин да не качиш- та нали колкото повече упражнения се правят толкова по се натоварва мускула и следователно трябва да имаш повече растеж! :) :) :) абе май не е тъй а?!
27.04.07
15:20
Тая работа с разделянето на групите и кое е по - добре само човек индивидуално може да го усети е моето мнение.