29.04.07
15:43
Имам въпрос и той е - набиранията , кофичките , коремните преси , лицеви опори и дигане на гирички - упражненията за кои мускули са ???? За всяко упражнение по отделно ми кажете .
Мерси предварително !!
29.04.07
16:54
набирания - гръб и бицепс основно. От това, какъв е вида на набирането, зависи коя група се натоварва повече.
кофички - трицепс и гърди - зависи от ширината
лицеви опори - гърдите, трицепса и гърба имат основна роля. Поддържаща - бицепс, предмишница, крака, корем.
коремни преси - може би корема.. как мислиш? :-/
дигане на гирички - еми зависи как дигаш - гръб, корем, трапец, прасец, предмишница, гърди, бицепс, трицепс, прасец, бедра, глутеуси ( задник ).
Мнението беше редактирано от Klimentii на 29.04.07 16:56.
29.04.07
17:14
казано от Klimentii на 29.04.07, 16:54:
набирания - гръб и бицепс основно. От това, какъв е вида на набирането, зависи коя група се натоварва повече.
лицеви опори - гърдите, трицепса и гърба имат основна роля. Поддържаща - бицепс, предмишница, крака, корем.
дигане на гирички - еми зависи как дигаш - гръб, корем, трапец, прасец, предмишница, гърди, бицепс, трицепс, прасец, бедра, глутеуси ( задник ).
Moже въпроса да е леко тъп ама.. какво е трапец ?? :red:
29.04.07
17:40
казано от georgim_ на 29.04.07, 17:14:
Moже въпроса да е леко тъп ама.. какво е трапец ?? :red:
http://jorku-pix.hit.bg/rc202.jpg
Тъпи въпроси няма ;) . http://www.bb-team.org/fitness/exercises/ там където пише Trapezius
30.04.07
22:12
казано от Klimentii на 29.04.07, 16:54:
Лицевите опори не са за гръб(мое мнение). Така мисля защото от много време правя всяка сутрин по 40 лицеви опори.Гърдите много ми се стягат а гърба си е все съсщия.