Какво да добавя

01.05.07
21:12

В момента съм на нещо като НВД :)Казвам нещо като,понеже въглехидрата ми е малко повече от 1гр/кг телесно тегло.Правя интензивни тренировки и кардио,храненето ми е ОК.Целта ми е леко да поизчистя но не искам да губя много маса,а и нямам много нужда.Взел съм си следните неща за 2 месеца:
Optimum 100% whey GS
Glutamine Iron Tek
Kre-alkalyn Extreme
Taurine Now.
Общо взето мислех да остана на това.Все пак мисля и върху варианта да добавя още нещо.Мислих си за Трибулус на ОН или нещо друго...

Витаминен пак някой, трибестан наистина може, карнитин, BCAA… Може би доста голям избор имаш.

02.05.07
07:59

до скоро пих пакове (ISS) и ми се иска да почина малко от тях.На карнитина да ти кажа не съм особен привърженик,чистя си успешно и само с диетката,а в същото време излиза доста солено.За БЦАА...не знам,не че приемът им се обезсмисля,но имам и креатин и глутамин и таурин... :roll:

Мнението беше редактирано от Jay_C на 02.05.07 08:00.

Значи остава трибестана. Обаче в BCAA(branched chain amino acids - разклонена верига аминокиселини) има не само тия 3 ;)

02.05.07
19:07

казано от Jorku на 02.05.07, 12:40:

Значи остава трибестана. Обаче в BCAA(branched chain amino acids - разклонена верига аминокиселини) има не само тия 3 ;)

Това ние много добре го знаеме...:)Благодаря все пак.Между другото може би вече е време трибулуса да ми подейства,предвид годинките ми и че за толкова години не съм го пробвал.Може и него да взема.;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1