правилно ли тренирам

30.04.07
12:48

здравейте,
Аз съм нов във форума и искам да ви питам за някои неща
На 18години съм близо 1,80 80кг 110 гръдна обиколка,38 39 ръка. Взимам креатин с протеин. От скоро 2 3 дена и глутамин. Та въпроса ми е тренирам от доста време обаче ръцете имам чувството че не ми растът. Тренирам 1ви ден- гърди трицепс 2ри ден-гръб бицепс 3ти ден рамо крака след това 1 ден почивам и пак наново. Извинявам се ако не съм пуснал темата в точният раздел. Моля дайте ми някакви съвети

30.04.07
13:21

Колко серии правиш за бицепс и трицепс?Какви упражнения и правилно ли ги изпъняваш?

Тренирай ръцете заедно(бицепс + трицепс).

30.04.07
16:57

значи тренирам за бицепс прав лост 3 упражнения по 3 серии по 7 8 повторения и дъмбели 2 упражнения едното е чукчета ли нз как се казва точно а другото е в седнало положение и него не го знам как се казва а за трицепс френско тесен хват и пак с дъмбели

01.05.07
17:21

Първо...като смениш програмата и да кажем почнеш бицепс трицепс в един ден, ще видиш що е то експлозивен растеж...А и...вкарай още упражнения, но не претренирай все пак! Успех!

03.05.07
13:47

Как възприемаш тежестта, с която тренираш ръцете. Правиш ли редовно чийтинг? Ако става твърде често, то може би там е проблемът. Лично аз бих те посъветвал в такъв случай да намалиш тежестите за сметка на кристално чисто изпълнение. Прави повечко базови упражнения също така. Изолиращите са основно за напомпване, но мускулът расте преди всичко от базовите, които разбиват повече мускулни влакна. Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1