За термоколаните и кардиото

01.05.07
18:03

Някой би ли ми дал малко информация относно нежеланите ефекти от използването на термо колан по време на кардио тренировка ?

И вторият ми въпрос е дали е вярно че не трябва да правиш преси и след това кардио тренировка ?

02.05.07
07:46

Това за пресите и кардиото не е вярно... Няма никакъв проблем, а що се отнася до термоколаните, аз си тренирам със такъв и нямам никави проблеми, само хубави неща :D Само ако си с термоколан и шорти и бягаш в най - голямата жега, опастността да припаднеш е мн по голяма ;)

03.05.07
10:36

казано от doktora_bg на 01.05.07, 18:03:

Някой би ли ми дал малко информация относно нежеланите ефекти от използването на термо колан по време на кардио тренировка ?

И вторият ми въпрос е дали е вярно че не трябва да правиш преси и след това кардио тренировка ?

Скоро един спортен лекар ми каза, че е по-добре да се направи кардиото и после коремните преси. Не попитах защо...

03.05.07
14:33

мерси много на отзовалите се

03.05.07
15:46

Ами някои си слагат торбички!! И аз сам пробвала доста водаа се лее!!!Какво ще кажете за торбичките!!!
Не задушават ли кожата???

ME

09.05.07
11:04

кожата трябва да диша,а и найлона и термоколана не и позволяват.относно кардиото и коремните преси,по принцип кардиото винаги се прави в края на тренировката,когато гликогена е изчерпан,затова-първо коремните преси,после кардиото

09.05.07
19:48

казано от medeleev на 09.05.07, 11:04:

кожата трябва да диша,а и найлона и термоколана не и позволяват.относно кардиото и коремните преси,по принцип кардиото винаги се прави в края на тренировката,когато гликогена е изчерпан,затова-първо коремните преси,после кардиото

и аз го прая на края на тренировката, но незнам защо има доста хора от залата които започват с кардио ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1