01.05.07
18:03
Някой би ли ми дал малко информация относно нежеланите ефекти от използването на термо колан по време на кардио тренировка ?
И вторият ми въпрос е дали е вярно че не трябва да правиш преси и след това кардио тренировка ?
02.05.07
07:46
Това за пресите и кардиото не е вярно... Няма никакъв проблем, а що се отнася до термоколаните, аз си тренирам със такъв и нямам никави проблеми, само хубави неща :D Само ако си с термоколан и шорти и бягаш в най - голямата жега, опастността да припаднеш е мн по голяма ;)
казано от doktora_bg на 01.05.07, 18:03:
Някой би ли ми дал малко информация относно нежеланите ефекти от използването на термо колан по време на кардио тренировка ?
И вторият ми въпрос е дали е вярно че не трябва да правиш преси и след това кардио тренировка ?
Скоро един спортен лекар ми каза, че е по-добре да се направи кардиото и после коремните преси. Не попитах защо...
03.05.07
14:33
мерси много на отзовалите се
Ами някои си слагат торбички!! И аз сам пробвала доста водаа се лее!!!Какво ще кажете за торбичките!!!
Не задушават ли кожата???
09.05.07
11:04
кожата трябва да диша,а и найлона и термоколана не и позволяват.относно кардиото и коремните преси,по принцип кардиото винаги се прави в края на тренировката,когато гликогена е изчерпан,затова-първо коремните преси,после кардиото
09.05.07
19:48
казано от medeleev на 09.05.07, 11:04:
кожата трябва да диша,а и найлона и термоколана не и позволяват.относно кардиото и коремните преси,по принцип кардиото винаги се прави в края на тренировката,когато гликогена е изчерпан,затова-първо коремните преси,после кардиото
и аз го прая на края на тренировката, но незнам защо има доста хора от залата които започват с кардио ?