Ново начало - помощ?

03.05.07
19:18

здравеите колеги тренирах 1 година актижно нопоради инцидент  извун фитнеса си с4упих раката и крака и така близо 8 месеца се вастановявам и от 1-2 седмици имам настроение и голяма йелание д атренирам пак знаете това е болест:) но незнамкак да трагна имам впредвид програма и ит.н. моля ако някой все пак про4ете  това да напи6е една програма  като за мен има снимка мойе да ме види и да трагна нанякаде 4е немога ве4но да сум така слаб. мерси предварително.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:30.

03.05.07
19:34

и аз съм имал травми и не съм блъскал по 1-2 месеца и след това започвам с 2-3 седмици програма за начинаещи( вс. в 1 ден по 1, мах 2 упр за мускул) и след това си правя стария сплит или пробвам някакъв нов :)
пп. гледаи а си се възстановил хубаво от травмата и не бързаи да качваш килата от предишните си постижения :)
успех

Кръгова тренировка за 2 месеца. После ще си бомба като минеш на сплит.

04.05.07
10:12

не е ли много 2 месеца на кръгова мисля 4е по-бързо 6те тръгна напред

Не е. При мен беше екстра.

04.05.07
12:09

а като добавки?

Е тука вече имаш доста възможности... Протеини, глутамин, креатин, аминокиселини...
Аз лично не взимах тогава и пак не бих взимал ако се връщам на ново в залата веднага.

04.05.07
13:23

е да 6те пробвам само на аминокиселини вна4алото после 6те видя накаде

Мнението беше редактирано от hamsterix на 04.05.07 14:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1