03.05.07
15:33
Аз съм поредния който ще помоли тези от вас които разбират да дават идеи :). Значи ОСНОВНАТА ми цел е да стопя корема... това ми е просто най най важно ... разбирам че е добре да не ям тея 10 храните където бяха в една статия изброени ... шоколад сладолед пуканки и тн ... виждам че е добре да се ядат и яица млечни изделия месо и тн и тн ... Също така ми е много важно да ми кажете и какви тренировки да правя докато подържам дадената диета ( която евентуално ще ми предложите ) а ако може те да изключват тренировки стил таи бо или там каквито бяха :). Нещо от сорта на тичане на патечка и тн имам възможност да правя за тва ако дадете някво предложение с такива упражнения ще съм мнооого благодарен :) . За друго не се сещам ... та общо взето корема ми е просто като цяло за отслабване ... и отстрани и отпред ( незнам как по професионално да се изразя ;) ) Не си представяите няква огромна свиня ... 74 кила съм на 17 год към 1.80 м. има къде къде по тежки но корема не си го харесвам ... не ме интересува тегло :). МОЛЯ ЗА ПОМОЩ :)
Темата беше редактирана от bobboran на 03.05.07 15:34.
кардиотренировки (бягане;велоргометър и тнт) и диета ( не гладуване ) и нещата се получават.спираш тестени изделия, всичко сладко (вкл.плодове), смяташ си калорииния баланс и намаляш калориите с 300 - 500.наблягаш на храни в високо белтъчно съдържание като същевременно избягваш въглехидратите.
как се смятат калории щот то насякъде пише в килокалории на ден човек по колко калории приема средно
03.05.07
21:55
Еми в калории е да. Не знам някои който да примема под 1000 калории.
казано от bobboran на 03.05.07, 15:33:
Аз съм поредния който ще помоли тези от вас които разбират да дават идеи :). Значи ОСНОВНАТА ми цел е да стопя корема... това ми е просто най най важно ... разбирам че е добре да не ям тея 10 храните където бяха в една статия изброени ... шоколад сладолед пуканки и тн ... виждам че е добре да се ядат и яица млечни изделия месо и тн и тн ... Също така ми е много важно да ми кажете и какви тренировки да правя докато подържам дадената диета ( която евентуално ще ми предложите ) а ако може те да изключват тренировки стил таи бо или там каквито бяха :). Нещо от сорта на тичане на патечка и тн имам възможност да правя за тва ако дадете някво предложение с такива упражнения ще съм мнооого благодарен :) . За друго не се сещам ... та общо взето корема ми е просто като цяло за отслабване ... и отстрани и отпред ( незнам как по професионално да се изразя ;) ) Не си представяите няква огромна свиня ... 74 кила съм на 17 год към 1.80 м. има къде къде по тежки но корема не си го харесвам ... не ме интересува тегло :). МОЛЯ ЗА ПОМОЩ :)
Трябва ти добро хранене с яйца, мляко, месо, риба, сирене-извара за основа, хапвай и полезни мазнини такива от тлъсти риби и нерафинирани растителни масла намали въглехидратите прави кардио 3-4 пъти седмично имам предвид бягане в парка за около 30 мин.Ако не ходиш но фитнес прави си вкъщи лицеви опори и коремни преси да ти се стегнат ръцете и корема.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 04.05.07 08:09.
казано от FantarE на 03.05.07, 19:59:
как се смятат калории щот то насякъде пише в килокалории на ден човек по колко калории приема средно
Ами 1000 пъти повече ;) Нещата навсякъде се смятат в килокалории.
Пффф хора златни сте :D Много благодаря за полезните съвети. Вие пак даваите някви идеи евентуално ма вие горе долу всичко казахте за което пак благодаря ... а да ви питам за кардиото ... вместо в парка може ли на пътечка ... и по колко горе долу (маиче някои ми каза 30 мин ма аз пак да питам ако е на пътечка сигурно повече трябва)?
04.05.07
17:11
30 мин. е добре. Следи си и пулса, той е най - важен. От 220 вадиш годините си и от полученото смяташ 75%. Такъв пулс поддържай.
220 - 17 = 203 максимален пулс. От него смятай 75%.