31.10.05
18:18
След 2 месеца ставам на 16. Висок съм 174см. но много искам да порасна. Дайте ми съвет. Благодаря предварително.
Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 06.05.07 18:53.
8) еми да то е ген но има и друго решение!Бе тряба да питаш Baba Vanga тоя човек разбира от такива работи!Незнам но от аминокиселините и др. медикаменти ставаше това!Потарси тоя човек и му напиши лично съобщение!Най добре в хран. доб. в мойта тема - супер амино 4800 са супер-само че е написано на латиница!Там ще видиш интерени работи! 8)
Аминокиселините помагат за възстановяването на мускулите,не на костите или за растежа им!! Като не знаеш не пиши глупости, човека ще изпие 10 кутии амино и като не види ефект - 400 лв на вятъра!!!
murtinci
За годините си много добре негледай примерно че някои на твоите години е 185 и нагоре това са хора с по бързо развитие или пак просто гена и ем такъв но за твоя ръст 174 на 15г напълно нормално организмът ти има още много да се развива.
edit:кажи за инфо. колко са високи поне родителите ти?
06.05.07
00:05
Хора помогнете ми, отчаяна съм... Направо ми се плаче - 9 клас съм и съм висока едва 158, даже незнам дали не съм по-малко. Искам да порасна с поне 5 сантиметра. Моля ви, дайте ми съвет, готова съм на всичко !!! Пишете ми на ic3_princ3ss@abv.bg
Мнението беше редактирано от Borito0o на 06.05.07 00:06.
06.05.07
08:06
казано от Borito0o на 06.05.07, 00:05:
Хора помогнете ми, отчаяна съм... Направо ми се плаче - 9 клас съм и съм висока едва 158, даже незнам дали не съм по-малко. Искам да порасна с поне 5 сантиметра. Моля ви, дайте ми съвет, готова съм на всичко !!! Пишете ми на ic3_princ3ss@abv.bg
Според мен, няма причина за отчаяние. Още си само 9-ти клас и освен това си момиче ;) Мен ако питаш, не ти трябва да растеш повече :) Аз примерно (а и доста други момчета) си падам по ниски жени... да не кажа, че са ми слабост ;)
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 06.05.07 08:11.
06.05.07
08:08
повече секс :D
Ако пушиш спри да пушиш, знам лесно е да се каже но трябва да се направи.Оправи си храненето повече протеин и добри мазнини в тях има мн. витамини и отделно може да си вземеш бирена мая като добавка.
06.05.07
10:56
Миньончетата са нещо много хубаво :P:P:P:P Стига с тия дългокраки анорексични девойки по телевизията!Малките са по-секси :P:P:P:P :):)
06.05.07
18:52
казано от Alkorin на 06.05.07, 10:17:
Ако пушиш спри да пушиш, знам лесно е да се каже но трябва да се направи.Оправи си храненето повече протеин и добри мазнини в тях има мн. витамини и отделно може да си вземеш бирена мая като добавка.
Ами не пуша, няма и да пуша - смятам че е вредно. Баща ми е висок към 187 и ми се иска да съм поне 165… За сметка на това майка ми също е ниска. Почнала съм някакво специално хранене от 3 седмици и ако има резултат ще пиша. Благодаря ви за съветите и за комплиментите към миньончетата :)