проблем

06.05.07
10:07

знчи тренирам крака от 5 месеца и гледам сега задника ми се изнесъл много назад .та въпроса ми е какви упражения да правя че да се прибере ?напрао да си кажа чуствам се дебел с тоя задник  :lol:

06.05.07
10:13

Ако резултата е от натрупана мускулатура в гъза, не виждам какво може да се направи.Прави полуклекове ако искаш, те удрят само краката.

06.05.07
10:47

Ако е натрупан мускул, пътечката може да стопи мускула, въпреки че според мен и велоергометъра ще свърши работа, ако има подкожни мазнини, дет се вика ще орелефиш дупарата  ;-)

06.05.07
11:46

Виж това  http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=1508256
Ако проблема ти е такъв - пише си как се оправя.
Ако е от много мускули (което не ми се вярва) започни да правиш преден клек вместо заден.

FI

06.05.07
17:00

казано от mmaarrttiinn на 06.05.07, 10:07:

знчи тренирам крака от 5 месеца и гледам сега задника ми се изнесъл много назад .та въпроса ми е какви упражения да правя че да се прибере ?напрао да си кажа чуствам се дебел с тоя задник  :lol:

Тая работа с мускулите на д-то е направо невероятна. Оправи си хранителния режим и прави кардио и ще ти спадне д-то. Определено не е мускул това вярвай ми!!! Погледни за информация задните части на Рони Колман...

MO

06.05.07
20:31

казано от fitday на 06.05.07, 17:00:

Тая работа с мускулите на д-то е направо невероятна. Оправи си хранителния режим и прави кардио и ще ти спадне д-то. Определено не е мускул това вярвай ми!!! Погледни за информация задните части на Рони Колман...

Не го гледай нафибрен той не обикаля с 5% мазнини по улицата ето му задните части на Колман
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Ronnie_weekend_summer_06_122.jpg
Аз имам същият проблем и евала на пича който даде линк към тази статия ,защото
в момента съм 98 кг  със 70.5 см бедро  и 112см обиколка на  :grrr:  ханша и съм спрял да тренирам крака ,защото растът и става направо смешно
несъразмерно много базици съм отнесъл за тоя задник само дето не ми викат Дженифър Лопез
Вече тренирам краката веднъж на две седмици ,пробвах да бягам паралелно и от бягането расте
>:-( 
Предният клек не е решение той също натоварва задника особено пълния.
Но аз тренирам само със свободни тежести и съм се примирил ,че няма да съм като манекен. :-P

07.05.07
13:59

казано от morphey на 06.05.07, 20:31:

казано от fitday на 06.05.07, 17:00:

Не го гледай нафибрен той не обикаля с 5% мазнини по улицата ето му задните части на Колман
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Ronnie_weekend_summer_06_122.jpg
Аз имам същият проблем и евала на пича който даде линк към тази статия ,защото
в момента съм 98 кг  със 70.5 см бедро  и 112см обиколка на  :grrr:  ханша и съм спрял да тренирам крака ,защото растът и става направо смешно
несъразмерно много базици съм отнесъл за тоя задник само дето не ми викат Дженифър Лопез
Вече тренирам краката веднъж на две седмици ,пробвах да бягам паралелно и от бягането расте
>:-( 
Предният клек не е решение той също натоварва задника особено пълния.
Но аз тренирам само със свободни тежести и съм се примирил ,че няма да съм като манекен. :-P

Имах предвед полуклек а не преден клек, при полуклека сгъваш над паралел около 90% на колянната става.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1