07.05.07
04:35
Става въпрос там долу, от където почва пресата.. сещате ли се.. освен обратна лежанка други упражнения за тази част на гърдите? От долу, където лятото остава бяло, защото не може да се опече като хората :)
казано от techo на 07.05.07, 04:35:
Става въпрос там долу, от където почва пресата.. сещате ли се.. освен обратна лежанка други упражнения за тази част на гърдите? От долу, където лятото остава бяло, защото не може да се опече като хората :)
Кофички варианта за гърдите, обратна лежанка с щанга/дъмбели, флайс на обратна лежанка, кросоувър - популярния вариант.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 07.05.07 14:21.
Всички тези упражнения ги парвя, въпреки всичко гърдите са ми слаби попринцип от малък съм набит, никога не съм бил дебел (само 5-6 клас когато бях в гърция и там само спане и ядене) ама сега съм се изчистил имам добро тяло само твябва да го тренирам.. тренирам от повче от една година.. на добре вървят нещатата.. да не кажете че е от гена.. аз иамм на баща ми тялото а той също е нисък и много здрав..
Мнението беше редактирано от techo на 07.05.07 22:49.
08.05.07
09:01
казано от Alkorin на 07.05.07, 14:20:
казано от techo на 07.05.07, 04:35:
Кофички варианта за гърдите, обратна лежанка с щанга/дъмбели, флайс на обратна лежанка, кросоувър - популярния вариант.
Кросоувъра незнам и аз защо обаче го усещам повече във външната част като чели.Явно има по спесифичен начин на изпълнение зада натоваря долната част.Бихте ли ми я споделили.
казано от techo на 07.05.07, 22:48:
Всички тези упражнения ги парвя, въпреки всичко гърдите са ми слаби попринцип от малък съм набит, никога не съм бил дебел (само 5-6 клас когато бях в гърция и там само спане и ядене) ама сега съм се изчистил имам добро тяло само твябва да го тренирам.. тренирам от повче от една година.. на добре вървят нещатата.. да не кажете че е от гена.. аз иамм на баща ми тялото а той също е нисък и много здрав..
Само долната част ли? защото обичайна грешка на трениращите е да изхвърлят тежеста като трибойци без да се интересуват от мускулната контракция ако искаш оптимално развитие на гърдите упражненията трябва да се правят бавно тежеста да се изтласква а не да се изхвърля и негативното движение да е още по - бавно, при горната лежанка може да се задържи тежеста в най - долната част на движението за 2-3 секунди, естествено трябва да намалиш тежеста, но многократно увеличената интензивност го компенсира, друг начин да се ударят по - здраво гърдите е с дроп - серии.