09.05.07
08:28
Здравейте, днес започвам програмата си за влизане във форма. Вече определих хранителния и физическия си режим. Иска ми се да си споделям с някой друг в моето положение за да си даваме подкрепа и да се радваме на постигането на резултати. Така че моля който иска да се присъедини. Аз съм 53 кг 165 см. целта е “смъкване ” на 5 килца. Започвам НВД и всекидневно кардио - велоалгометър 1 час. Хайде момичета лятото дойде. Който има да ” Сваля ” да го правим заедно.
всекидневно кардио си е направо изнасилване на организма, особенно когато си на диета!
кардиото после ще го разредя, но поне в началото мисля всеки ден. Днес вече се изложих освен яйцата които са ми по програма за обяд изядох и 1 сладолед, и сегамного ме е яд. Ще карам даже повече от час.
11.05.07
06:23
53 кг??? Че накъде повече ще сваляш???????????????????????????? :down:
Висенето в залата не е гаранция,че правиш нещо.1 час кардио е много,направи го 30 минути,но качествено,не да четеш списание. :) Все пак както ти казаха 53 кг,накъде по-надолу?:)
+това не наваксвай с кардио,като прегрешиш диетата,днес ако изядеш 2 сладоледа,3 часа ли ще въртиш? :О
Мнението беше редактирано от Финдо на 09.05.08 11:45.