09.05.07
15:47
Според вас ще има ли ефект ако 2 дни ходя на фитнес , 1 почивам... и така .
П.С. стажа ми е 3-4 месеца и целта ми е ММ.
09.05.07
16:25
Много е.
По мое мнение тренирай през ден, но ако смяташ, че можеш да се възстановяваш...
Еми, да, основно си е, другото е храната и добавките. Ако са в хармония, няма проблеми да тренираш както казваш, но тъй като 3-4 месеца не са чак толкова голям стаж в залата, според мен още е раничко за нея.
09.05.07
18:53
казано от Marmot на 09.05.07, 18:30:
Само до възстановяването ли опира?
Горе долу. Имаш и нервна система освен мускули. За нея трябва по - дълго възстановяване особено като я товариш от толкова малко време.
09.05.07
19:50
Пробвай така: 2 тренираш, 1 почиваш, 2 тренираш, два почиваш. Обърни внимание на качественото и обилно хранене, добрия сън и ако имаш желание - добавки. Ще се получи, иска се само постоянство.
казано от Marmot на 09.05.07, 15:47:
Според вас ще има ли ефект ако 2 дни ходя на фитнес , 1 почивам... и така .
П.С. стажа ми е 3-4 месеца и целта ми е ММ.
Много е натоварването, не можеш да се въстановиш впрочем ти сам ще го усетиш ако започнеш по този режим, аз тренирам по 4 дневен сплит и за да се възстановя ям много ако нямаш добър хранителен план няма да стане.Помни че мускула расте докато си почива, а не докато го тренираш, тренировката е стъпка назад за да направи две напред после му трябва необходимата храна и време.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 09.05.07 21:25.
10.05.07
10:11
Изчакай поне 6 месеца да станат.Сега ходя 3 дни подред и 1 почивам,но преди това съм ходил 6,7 месеца без спиране 3 пъти седмично.Просто сам почувствах че трябва да удължа броя на тренировките си.Ако чувстваш че си готов невиждам защо да не пробваш по твоя начин.Но моя съвет е да изчакаш поне половин година.Все пак се водиш начинаещ до 2рата година.
аз тренирам 2 дни, 1 почивам и искам да ти кажа ,че е доста тежко и ако сплита нети е балансиран, претренирането е почти сигурно и няма данапредваш :)
аз съмна 17 и половина, стаж=2 години
и аз ходя 2 дни и 1 почивам, но първите 2 и вторите 2 правя различни мускулни групи, т.е. за 4 тренировки, и така мускулите си почиват. Не чувствам умора, а става ми е 4 месеца и съм на НВД вече 7 седмици.
10.05.07
18:37
Нисковъглехидратна диета.
11.05.07
08:19
Няма смисъл и от 2 дни тренираш два почиваш както казаха по горе... Ако искаш резултати и като ти гледам и възрастта и стажа... 1 тренираш, 1 почиваш, така няма да пропускаш и тренировки.. Сигурен съм, че няколко пъти досега си пропуснал втория ден ;)