11.05.07
21:44
Хора сега лятото ще се мятам на фитнес, но сега за вкъщи искам да ми кажете някаква програмка да си помпя.
Имам дъмбели с тежести до 7 кила. Кажете ми от понеделник до петък някакви упражнения , серии х повторения, коремни абе квито упражнения мога да правя вкъщи с тези принадлежности. Примерно понеделник бицепс ала бала вторник преси нещо такова. мерси
Темата беше редактирана от biri4kata на 11.05.07 21:45.
12.05.07
09:13
На мен също ще ми трябва програма за домашни условия с дъмбели, понеже нямам време на ходя на фитнес. Ще Ви бъда много благодарен ако кажете някаква
Добре би било да правите следните 3 упражнения с дъмбелите, бицепсово сгъване от седеж, раменни преси и френско разгъване от лег с дъмбели за трицепсите, освен това ви препоръчвам лицеви опори и коремни преси.
Гръб:
Гребане с дъмбел
Рамо:
Раменни преси
Разтваряне на ръцете встрани
Повдигане на ръцете напред
Повдигане на дъмбели до брадата –“вертолет”
Гърди:
Лицеви опори
Изтласкване на дъмбели от лег
Флайс
Пулоувър
Бицепс:
Бицепсово сгъване с дъмбели
Концентрично сгъване
Хамър сгъване
Трицепс:
Френска преса
Кофички на пейка
Разгъване на дъмбел зад глава
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват
Кик-бек
Ей на тая програма тренирам аз.Сериите ги правя по 3, а повторенията както ги чувствам.
казано от Alkorin на 12.05.07, 10:40:
Добре би било да правите следните 3 упражнения с дъмбелите, бицепсово сгъване от седеж, раменни преси и френско разгъване от лег с дъмбели за трицепсите, освен това ви препоръчвам лицеви опори и коремни преси.
Само първото го правя. За трицепса уж зад врата вдигам и пускам. Но ти ми кажи другите две упражнения как се правят.