Набирания

LO

12.05.07
16:13

Значи вкъщи имам двор със лост за набиране.Почнах по цял ден като нямам ко да правя ей така по малко набиранки зад - пред врат и тн.Проблема е че от желязото мн ми се цепят пръстите и възглавничките и ме болят , дори когато нося ракъвици.Примерно стигнал съм до някъде с набиранията обаче трябва да сляза от лоста защото вече ме болят дланите и всичко от дланта нагоре , а не защото ме мога да се набирам.Какво да правя???

12.05.07
16:16

Периодично премахване на мазолите:
http://www.beastskills.com/calluses.htm
Става и с тези камъчета за пети (не знам как им казват).
Другото важно за по-малко мазоли. ЗДРАВО стискане на лоста. Това всеки, който е боравил дълго с мотика или брадва може да ти го каже. Дядо знае най-добре ;)

LO

12.05.07
16:29

Аз стискам лоста бая кораво :D :D :D :D как прозвуча.Ама проблема е,че на мене възглавнички не ми остаха от мазоли и болежки.А не знам мисля че не е мн умно да си режеш мазолите и тн( не знам де така мисля нека и другите кажат нещо)

12.05.07
16:45

Свиква се с мазолите, просто кожата загрубява. Опитай с някакъв крем да ги мажеш, не и преди да се набираш де  :-)

12.05.07
20:11

Решението е лесно-ползвай фитили

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1