12.05.07
15:06
Какви упражнения да правя за долната част на корема ( за долните 4 плочки)?
12.05.07
15:28
Повдигане на краката от лег, вис, лост. Ако искаш даже тежест си сложи.
12.05.07
16:05
На когото съм го казал, все за луд ме мисли, но само така успях да направя нещо “долу”. Повдигане на краката от вис до горе - “до горе” разбирай колената ти да стигнат до гърдите (образно казано). Не е невъзможно - е, почнах от 4 серии по 5, но вече има развитие. Но винаги бих правил такова упражнение, отколкото да си вдигам 30 пъти краката от лег, което за мен си остана неефективно и до този момент.
12.05.07
18:05
казано от Димитър Михайлов на 12.05.07, 16:05:
На когото съм го казал, все за луд ме мисли, но само така успях да направя нещо “долу”. Повдигане на краката от вис до горе - “до горе” разбирай колената ти да стигнат до гърдите (образно казано). Не е невъзможно - е, почнах от 4 серии по 5, но вече има развитие. Но винаги бих правил такова упражнение, отколкото да си вдигам 30 пъти краката от лег, което за мен си остана неефективно и до този момент.
А не може ли същото упражнение, само че краката да са идеално прави и да не се пуска до долу, защото се появява т.н. “замах” и ефекта е нулев ?
Хмм... не се бях сетил , но е прав freethedoom ( поне според мен ) . За да си дигнеш краката “до горе” трябва да имаш доста здрави и яки крака.
казано от Marmot на 12.05.07, 20:01:
Хмм... не се бях сетил , но е прав freethedoom ( поне според мен ) . За да си дигнеш краката “до горе” трябва да имаш доста здрави и яки крака.
По - скоро як корем. И всъщност не е толкова трудно.
13.05.07
12:10
Лягаш по гръб на земята, слагаш възглавница под кръста и или се хващаш за нещо стабилно или пускаш ръцете до тялото. Номера е като пускаш, краката да не опират пода. Може да задържаш в това положение /няколко сантимерта над земята/ за секунда максимум 2.