Долната част на корема!!!

12.05.07
15:06

Какви упражнения да правя за долната част на корема ( за долните 4 плочки)?

Повдигане на краката от лег, вис, лост. Ако искаш даже тежест си сложи.

На когото съм го казал, все за луд ме мисли, но само така успях да направя нещо “долу”. Повдигане на краката от вис до горе - “до горе” разбирай колената ти да стигнат до гърдите (образно казано). Не е невъзможно - е, почнах от 4 серии по 5, но вече има развитие. Но винаги бих правил такова упражнение, отколкото да си вдигам 30 пъти краката от лег, което за мен си остана неефективно и до този момент.

12.05.07
16:56

Аха,  мерси :)

12.05.07
18:05

казано от Димитър Михайлов на 12.05.07, 16:05:

На когото съм го казал, все за луд ме мисли, но само така успях да направя нещо “долу”. Повдигане на краката от вис до горе - “до горе” разбирай колената ти да стигнат до гърдите (образно казано). Не е невъзможно - е, почнах от 4 серии по 5, но вече има развитие. Но винаги бих правил такова упражнение, отколкото да си вдигам 30 пъти краката от лег, което за мен си остана неефективно и до този момент.

А не може ли същото упражнение, само че краката да са идеално прави и да не се пуска до долу, защото се появява т.н. “замах” и ефекта е нулев ?

12.05.07
20:01

Хмм... не се бях сетил , но е прав freethedoom ( поне според мен ) . За да си дигнеш краката “до горе” трябва да имаш доста здрави и яки крака.

12.05.07
20:22

казано от Marmot на 12.05.07, 20:01:

Хмм... не се бях сетил , но е прав freethedoom ( поне според мен ) . За да си дигнеш краката “до горе” трябва да имаш доста здрави и яки крака.

По - скоро як корем. И всъщност не е толкова трудно.

GU

13.05.07
12:10

Лягаш по гръб на земята, слагаш възглавница под кръста и или се хващаш за нещо стабилно или пускаш ръцете до тялото. Номера е като пускаш, краката да не опират пода. Може да задържаш в това положение /няколко сантимерта над земята/ за секунда максимум 2.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1