10.05.07
20:17
http://www.vbox7.com/play:85618a05
аз просто нямам думи родителите на съд
10.05.07
20:52
Това е малкия Херкулес. Така му викат. Има теми за него, можеш да разгледаш.
10.05.07
21:51
може ли линк кам тази тема :)
Ще ти кажа какво мисля.
Мисля, че това е извращение спрямо детето, просто съм изумена!!!
11.05.07
06:34
Много луди хора има по света, не се учудвай. :-S
Верно имаше теми за този момак.Там имаше и линк към личната му страница и го има на 17-18 години,където изобщо не е впечатляващ.
Имаше една друга тема за “бъдещия Мистър Олимпия”,където момчето там беше доооста впечатляващ.И на снимките,където са първите 3-ма направо е без конкуренция.Той беше 2 пъти по-голям от тях ;)
12.05.07
16:01
Ха, това е доста стар случай. Помня, че имаше дискусии за детето още в първия ни форум преди 5-6 години. Може би греша, но тогава той беше на 10 или на 11 години. А пък също помня, че и сайт имаше, но преди малко проверих - не съществува. Както и да е де, ако искате да намерите повече информация за детето, скок до гугъл за “ihercules”. Ето Ви една снимка за старт - http://www.ritilan.com/archives/images/blogimages/ctyler/ihercules.jpg.
добре де детето е почнало да се занимава отрано родителите му позволяват вие какво сега не сте виждали друг такъв и давай да казваме че тоя не е нормален. Лично аз не виждам нищо нередно. Занимавал се е по отрано и има ефект...
казано от Rac3r на 12.05.07, 20:28:
добре де детето е почнало да се занимава отрано родителите му позволяват вие какво сега не сте виждали друг такъв и давай да казваме че тоя не е нормален. Лично аз не виждам нищо нередно. Занимавал се е по отрано и има ефект...
ама ненормално е да взима химия от малък!
Болни мозъци има навсякъде по света...дано черния му дроб издържи за да може да се състезава на олимпията някой ден.
13.05.07
10:23
Няма,той не се състезава като билдър...някъв танциор е до колкото знам
Има и е страшно оДвратителна Педерастия!!! Май имаше и клипче как боксира и мисля да използвам една дума от репертуара на гуруто на бодибилдинга в БГ РЕЛЕФА - СМЕШНИК
15.05.07
18:28
Поредното извращение на модерния свят, заедно с такива изроди като Лоло Ферари. За всяко нещо си има мярка и когато бъде прескочена започва да става грозно.