Начинаещ,малко помощ! :)

13.05.07
15:14

Здравейте хора много ми харесва тоя сайт и почти секи ден чета и нау4авам не6то ново.Та въпроса ми е,зна4и на 14 години съм, висок съм 1,72 ,тежа 56кг,искам да ви попитам понеже всеки ден правя пълна тренировка всички мускулни групи,имам релеф но нямам маса.Нямам мазнини по корема.от 3 месеца права всеки ден коремни преси 6 серии по 30 повторения,но плочките не са ми големи и почти не се виждат, а ги скъсвам от тренировки.Ако може да ви помоля да дадете някакаф съвет за някаква програма да си я спазвам и да си тренирам за да има поече резултат, за6тото явно аз не правя не6то както трябва.Съ6то така и гърдите правя лицеви опори и кофи4ки на леглото всеки ден около 75 повторения об6то.Ще съм много благодарен ако някой ме посъветва как да тренирам и как да имам по голям успех :)! Благодаря ви предварително.

Темата беше редактирана от Tomoff на 13.05.07 15:16.

Давай си почивка. През ден тренирай.

RA

13.05.07
16:15

Също така ти трябва и подходяща ВВД.

13.05.07
18:30

Ок през ден 6е тренирам ама всеки тренировъчен да тренирам ли сички мускулни групи или всеки ден отделни мускули?

13.05.07
19:29

Всеки ден различна

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1