Пак ще тренирам ръцете

13.05.07
00:06

Преди питах в доста теми се едни и същи въпроси за ръцете та накрая реших да им дам почивка и пак да ги почна
починаха си 1 пълна седмица и фактически не съм тренирал бицепс трицепс и рамо  по 2 пълни седмици през почивката не нарасна ръката :| та сега от 15 05 07 почвам мисля да направя 1 пълен месец тренировки  като тренирам вторник четвъртък и неделя  искам да ми отговирите на няколко различни въпроса
1 правилно ли е само в дните на тренировка преди и след тртен. да наблягам на извара и прясно мляко  и други храни но без сладко и газирано а другите дни да си ям нормално но пак без сладко и газирано дали тва ще е достатъчно за да кача мм
като + тва си ям месои салата редовно

2 сега искам да съм сигурен че нема да направя грешка и няма да претренирам  нито бицепса нито трицепса 
та въпроса ми за тях е  : в една тренировка за бицепс трябва ли да го изтощавам максимално  макар и с 3 упр по 3 серии говоря за максимално напрягане в края  на всяка серия ,както и за трицепса

3 това вярно ли е  -                 

ето така и ще тренирам:

понеделник-почивка
вторник-гърди и бицепс
сряда-почивка
четвъртък- гръб и трицепс
петък-почивка
събота малко мач:)
неделя - рамо  и крака или пак гърди (още не съм решил )

вторник:

1 изтласкване на щанга от полулег( пирамида)
2 изтласкване на щанга от лег  (пирамида 15-12-10-8-6)
3 флайс /+ кофички

1 бицепсово с лост от стоеж 3 12 ( първите 6 го изпълнявам точно след тва почвам неточно за маса)
2 бицепсово сгъване с дъмбели с опора на гърба и лактите от полълег  3 8-10
3 концентрично 3 8

четвъртък

1 изтласкване на лост нагоре пред гърди с широк хват 4   12
2 придърпване на  щанга към гърдите прав във Г-образен стоеж :)  3   12
3 гребане с дъмбел  3   10
4 мечка  3   8

1 изтласкване на щанга от лег с тесен хват  3   12
2 френско с лост    3   10
3   тук се колебая между няколко упр / кофички 3 до отказ/френско с 1 гира от стоеж или с лост 3   8/ кик-бек  3 8

неделя

1 изтласкване на щанга  нагоре зад врат
234-по едно за всяка глава на рамото

та това е ще наблегна на млека извара месо и салата  и ме интересува въпросът за напрягането

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.05.07 07:32.

Искаш да кажеш да работиш до отказ? Недей чак толкова да се мъчиш.
Правилното хранене всеки ден само ще ти помага, а не само в дните на тренировка.
За да ти дръпнат ръцете ги сложи в един ден. Недей да усложняваш излишно програмата си с тия 12 повторения. Повече от 8 изобщо не ти трябват.
Пример:
1 лег с тесен хват
2 френско
3 скрипец
1 бицепсово сгъване прав
2 скотово
3 с дъмбели седнал

13.05.07
10:02

Освен това забрави да правиш гърди и в неделя,това до нищо добро няма да доведе.Сложи ръцете в едсин ден за оптимален ефект.

13.05.07
19:18

ne si ме разбрал правилно за работата до отказ  НЕ просто макс изъощение с по-тежки кг + тва аз съм решил да правя концентрично и да го сменям с  скотово 
щом да ги сложа в един ден то значи  и гръб и гърди са в 1 ден така нема ли да изостават?

KL

13.05.07
20:32

казано от FantarE на 13.05.07, 19:18:

ne si ме разбрал правилно за работата до отказ  НЕ просто макс изъощение с по-тежки кг + тва аз съм решил да правя концентрично и да го сменям с  скотово 
щом да ги сложа в един ден то значи  и гръб и гърди са в 1 ден така нема ли да изостават?

Можеш да ги разделиш в два различни дни, но само ако имаш време.

15.05.07
14:51

ok ami за краката кви упражнения ??? при положение че щи ги тренирам у дома а имам само лост успоредка лежанка щанга и дъмбели за клековете нз ма по-скоро клоня да не ги правя за да не се набия
абе поддържам от доста време 37,1 градуса тва има ли значение за тренировките

Не пиши поредни постове.
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 15.05.07 16:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1