За паласките

MI

01.04.07
12:45

Ами искам да попитам какви упражнения са подходящи,за да мога да си махна паласките,защото вече ме побъркват!!!

01.04.07
13:24

Може да пробваш наклони встрани с дъмбел или коремни преси с усукване... но честно казано, най-добре е да наблегнеш на кардиото (бягане, велоаргометър...)

01.04.07
13:35

Диета и кардио!Само паласките можеш да махнеш с операция(естетическа хирургия) ;-)
С упражнения ще развиеш мускулатурата, но ти трябва кардио тренировка за да свалиш излишните мазнини .

Мнението беше редактирано от BobaN на 01.04.07 13:36.

13.05.07
13:52

http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/#more-78

13.05.07
20:41

Извинявам се за тъпия въпрос, но какво представляват паласките?

На корема отсрани. Едни меки образувания. Любовни дръжки им викат.

CL

17.05.07
21:01

казано от Mimitooo на 01.04.07, 12:45:

Ами искам да попитам какви упражнения са подходящи,за да мога да си махна паласките,защото вече ме побъркват!!!

Ами прави всички упражения за корем и наблягай на тия за страничните : наклони с дъмбел, ускувания настрани и т.н.
Иначе специално за корема и за паласките може би храната играе най-голяма роля. Изгради си хранителен режим
не се тъпчи много наведнъж, всичко което ядеш се отразява най-много на корема затова специално за коремните мускули храната има по-голяма значение дори повече и от тренировките !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1