13.05.07
21:32
Започнах да тренирам по програмата за начинаещи от сайта. Не за абсолютни начинаещи, а другата - мускулните групи в отделни дни. Въпросът ми е мога ли да си тренирам постоянно по нея,без да я сменям,като същевременно само да повишавам килограмите,с които изпълнявам упражненията?
13.05.07
21:52
казано от Kevin_Kostner на 13.05.07, 21:32:
Започнах да тренирам по програмата за начинаещи от сайта. Не за абсолютни начинаещи, а другата - мускулните групи в отделни дни. Въпросът ми е мога ли да си тренирам постоянно по нея,без да я сменям,като същевременно само да повишавам килограмите,с които изпълнявам упражненията?
Ефектът ще е малък. По-добре е да смениш, за да можеш да стресираш мускулите.
казано от Kevin_Kostner на 13.05.07, 21:32:
Въпросът ми е мога ли да си тренирам постоянно по нея,без да я сменям,като същевременно само да повишавам килограмите,с които изпълнявам упражненията?
Можеш.
14.05.07
10:07
И аз мисля така,защото в нея са си споменати най-основните и ефективни упражнения за маса. При едно адекватно увеличаване на работната тежест,мисля че резултатите ще са на лице и без да я сменям.
14.05.07
12:18
Мисля, че можеш, но ще трябва да вкарваш малко разнообразие. Сменяй ъгъла на изпълнение,тежестите и реда им на изпълнение.