Въпрос за програма

13.05.07
21:32

Започнах да тренирам по програмата за начинаещи от сайта. Не за абсолютни начинаещи, а другата - мускулните групи в отделни дни. Въпросът ми е мога ли да си тренирам постоянно по нея,без да я сменям,като същевременно само да повишавам килограмите,с които изпълнявам упражненията?

KL

13.05.07
21:52

казано от Kevin_Kostner на 13.05.07, 21:32:

Започнах да тренирам по програмата за начинаещи от сайта. Не за абсолютни начинаещи, а другата - мускулните групи в отделни дни. Въпросът ми е мога ли да си тренирам постоянно по нея,без да я сменям,като същевременно само да повишавам килограмите,с които изпълнявам упражненията?

Ефектът ще е малък. По-добре е да смениш, за да можеш да стресираш мускулите.

13.05.07
22:07

казано от Kevin_Kostner на 13.05.07, 21:32:

Въпросът ми е мога ли да си тренирам постоянно по нея,без да я сменям,като същевременно само да повишавам килограмите,с които изпълнявам упражненията?

Можеш.

14.05.07
10:07

И аз мисля така,защото в нея са си споменати най-основните и ефективни упражнения за маса. При едно адекватно увеличаване на работната тежест,мисля че резултатите ще са на лице и без да я сменям.

14.05.07
12:18

Мисля, че можеш, но ще трябва да вкарваш малко разнообразие. Сменяй ъгъла на изпълнение,тежестите и реда им на изпълнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1