14.05.07
20:23
Здравеите,
Тренирам от половин година.Сега искам да изкарам ръцете в един ден, защото искам да постигна по-голям ефект в разтежа при тях.Някои може ли да сподели как мога да разпределя отделните мускулни групи в седмицата.Тренирам 3 пати в седмицата.Досега сам тренирал гарди сас бицепс и гръб с трицепс и в третия ден крака с рамо.Сащо така и може някои савет за програмата в денят за раце?
Мерси предварително :cheese:
1. бицепс и трицепс;
2. гърди и предно рамо;
3. гръб и задно рамо;
4. крака
...нещо такова
Аз бих слойил ръцете при краката а останалото да е същото, но в този случай трябва да къртиш здраво гърдите и гърба за да се натоварят добре и ръцете.
14.05.07
21:31
казано от MOHCTAPA на 14.05.07, 20:44:
1. бицепс и трицепс;
2. гърди и предно рамо;
3. гръб и задно рамо;
4. крака
...нещо такова
Ма той иска тридневна.
Препоръчвам ти да пробваш или:
2.гръб и гърди
3.рамо и крака
, или :
2.гърди и рамо
3.гръб и крака
Лошото е, че на втората програма бавно се свиква.
казано от Петко К на 14.05.07, 21:43:
Или гръб - рамо и гърди - крака.
хаХаХа гърди-крака.Искаш да го умориш ли момчето,то ще капне като парцал след такъв тренировъчен маратон-лежанки,клекове...Да не е терминатор :cheese:
и аз нз как да ги разпределя мисля
1 трицепс+бицепс
2 гърди +рамо
3 гръб , па краката нз кво ще ги правя освен в деня на тренировката да ям МНОГО повече въглехидрати та да мога да издържа ако ще са в един ден....
16.05.07
21:18
Най-добре добави още един ден.Ако ще правиш нещо прави го както си трябва!!!С краката не вярвам някой да може да издържи и още една група.Не защото няма да има сила а просто много ще натовари сърцето.Всеки знае че тренировките за крака изпомпват най-много кръв...затовава в отделен.
Примерно:
1-гърди+предно и странично рамо
2-гръб+задно рамо
3-крака
4-трицепс+бицепс
5 и 6 почивка
Абе хора,какви са тези небивалици гръбгърди,гърди+крака и тем подобни в един ден? 2 големи мускулни групи просто не се слагата в едни ден,който не знае, да не дава мнения..Съжалявам ако съм обидил някой , но просто така не тренира никой самоуважаващ се билдер :) Относно въпроса,ако искаш да сложиш бицепс+трицепс(евентуално предмишница) в отделен ден и в същото време да тренираш по някаква нормална програма, просто трябва да имаш 4-дневен сплит :) Ако нямаш възможност да тренираш 4 дни и искаш да постигнеш по-голямо натовараване, може да тренираш така:
гърди+трицепс
гръб+бицепс
рамо+крака
но ти си преценяваш дали си достатъчно напреднал,тъй като поне според мен това си е трудно :)
Мнението беше редактирано от Macros на 17.05.07 20:15.
Бих тренирал 4 пати седмично но времето не ми го позволява.До сега сам тренирал по тази програма с комбиниране на гарди с бицепс и гръб с трицепс и мисля че е време да я променя а пак и искам да засиля разтежа на ражете затова реших да ги изкарам в един ден.Благодаря на всички за менията , но в краина сметка не ми стана ясно кои да послушам !!!Някои ако е пробвал да комбинира крака с нешо друго освен рамо нека сподели :)
Здравей аз тренирам по подобна програма но не ти препоръчвам да тренираш ръце в един ден повече от 2 месеца.
Програмата ми е следната
първи ден -гръб +задно рамо +трапец-в почивките между трапеца правя прасец
втори ден - гърди+предно и средно рамо
трети ден ръце в супер серии+крака без прасец
мисля че това ще ти свърши работа
която мускулна група искаш да акцентираш я слагаш първа в седмицата.Ръцете по добре в супер серии.
Дано да съм ти бил полезен .При мен действа .
Мерси много.Ще се спра на тази програма.Ще ми дадеш ли малко повече информация за супер сериите които правиш за ръце?
Мнението беше редактирано от Vasil_t_t на 18.05.07 13:55.
Първо задължително загрявам и двете мускулни групи и лакътя
Първата ми суперсерия е :
Бицепс сгъване с права щанга , веднага след него френско
Така правя 1 загряваща и 3 работни серии.
Втората е сгъване от седеж с наклон на дъмбели и вдигане от лежанка с тесен хват.
Третата е скотово и разгъване на скрипец за трицепс.
Ако не съм се напомпал правя още 1 суперсерия -концентрирано сгъване за бицепс с кикбек с дъмбел.
Така за 20 минути ръцете си ги свършил .
По принцип всяка седмица сменям суперсериите и вкарвам някоя нова но първата винаги е една и съща , най много да я правя с крив лост.А забравих да ти кажа намали си работните тежести за да можеш да правиш от 10 до 12 повторения.Не се притеснявай че е много бройката , ръцете ще експлоадират -)