FLEX Vs Олимп ?

10.03.07
18:16

Кое списание си взимате и защо?

КВ

10.03.07
18:59

FLEX - най - якото списание  :idea: няма конкуренция  :shock:

Списания не купувам. Има някакви оставени в нашата зала и от там чета. Ама да си давам парите за неща които съм чел 10 пъти...

10.03.07
19:41

Мускули и фитнес  :idea:  :D

10.03.07
19:49

Абе и аз доста, к’во доста, по цял ден чета из нета и на английски и на български ама мисля да почвам да ги чета всичките, ся к’во за по 7-8 лв на месец ще ги прежаля, та днес си купих FLEX и доста ми хареса :) Та мисля утре и Олимп да си купя :)

Купувам всички Мускули и Фитнес, не че има кво да се чете вътре, но просто ми остана като навик. Купух си един Флекс и много ми хареса, но го купих от София. В Търново го няма.

10.03.07
19:55

Олимп ми харесва повече, кратко синтезирано, без много глупости. Като няма с какво да пълниш обем го пълниш и с глупости.

бтв: не ме разбирайте погрешно, купувам си и двете списания, но за мен Олимп е по-доброто

FI

10.03.07
20:21

[quote author=”Красимир!”]Кое списание си взимате и защо?

Олимп определено!

10.03.07
20:24

Яд ме е ,че се повтарят в известна степен,но ги редувам горе-долу ,рядко ще си купя Олимп и Флекс в един месец. :roll:
А колкото и да си мисля ,че няма кво да науча ,с всеки изминал брой се убеждавам в противното.
Като цяло са ми интересни медицинските статии,снимките от състезания и интервютата.На останалите неща не обръщам внимание чак толкова.

10.03.07
20:34

Е то и в двете списания си пишат глупости.По-добре да си купиш тва дето има повече глупости в него - Флекс ;) На мен Флекс ми харесва повече

11.03.07
01:20

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:27.

11.03.07
19:13

Не смятам че заради една статиика (дето евентуално може да ми хареса) трябва да купувам цяло списание

IC

11.03.07
20:18

FLEX е най доброто списание :)

JD

12.03.07
01:15

На нашия пазар тръгва и “Men’s Health”!

12.03.07
09:27

Откога знаеш ли точно? Едно приятелче снощи в залата ми каза, че тръгвало :)

FZ

12.03.07
11:30

Ето я моята класация на бодибилдинг списанията в България :

1. Мускули и фитнес - най- якото списание .
2. FLEX - за него гласувах .
3. Power & Beauty -  също хубаво списание само не мога да разбера защо не е излезнало вече горе -долу два месеца.
Ако някой знае нещо по -въпроса да каже  :?:  :roll:

За всяко списание си има аудитория и това е добре понеже означава повече спортуващи.

ПУ

14.03.07
12:54

Аз си купувам Мускули и фитнес и Flex т`ва са най суперските списания .

14.03.07
12:55

[quote author=“ivan.shishmanov”]За всяко списание си има аудитория и това е добре понеже означава повече спортуващи.

И повече конкуренция, а тя развива!

[quote author=”Красимир!”][quote author=“ivan.shishmanov”]За всяко списание си има аудитория и това е добре понеже означава повече спортуващи.

И повече конкуренция, а тя развива!

Да прав си че от конкуренцията най много печели потребителя.

ГА

14.03.07
16:24

FLEX много ма кефи това списание .

14.03.07
23:41

[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]FLEX - най - якото списание  няма конкуренция

[quote author=“BIG PICHAGA”]FLEX - за него гласувах

[quote author=”Пуека”]Аз си купувам Мускули и фитнес и Flex т`ва са най суперските списания

[quote author=”ГАЩУРА”]FLEX много ма кефи това списание

Вие сте един и същ човек нали ? Пишете от едно и също IP , имате еднакви мнения ..... това беше за протокола.

JD

15.03.07
00:20

Това не е ли по-скоро за бан протокола?

ГА

15.03.07
12:29

[quote author=“jdoe”]Това не е ли по-скоро за бан протокола?

Ти не се обаждай там където не ти е работата . Ясно ли е ????

ASTOR тва че се пише от едно ИП не значи абсолютно нищо.

Май на някой хора в тоя форум им прилоша че се хвалят Мускули и фитнес и FLEX ???

В тоя детски форум като видят че някой харесва Мускули и Фитнес или Флекс или Нутрим  и започват да се заяждат с него нон-стоп докато го баннат . Сигурно целта тука да пишат само измислиени детски градини .
Олимповси МИШОЦИ а ?

HE

15.03.07
13:31

Това е отговор на държанието Ви. Какво точно си мислите, че може да обиждате и да се държите надменно и съответно всички да Ви възхваляват е няма как да се получи просто ще си изпросите наказание и то доста продължително. До сега никой не е отнесъл БАН за мнението си, а за конкретни реплики засягащи останалите потребители на форума и начин на държание към тях. Колегата е отворил скоба за IP-то по простата причина, че езика на всички които пишете от това IP поразително си прилича по арогантното държание, нецензорния език и заяждането с други потребители. За Вас IP-то може да не означава нищо, но за човек с моите познания означава много. Предупредил съм конкретно теб веднъж в тема която беше пуснал е спечели си второ предупреждение и за накрая един съвсем добронамерен съвет промени си държанието защото трето предупреждение няма да има!
Поздрави!

15.03.07
13:33

Мисля, че беше крайно време да се предупредят някой юзери...

10x headhunter  :!:

ГАЩУР, всъщност поведението ти най - много те издава:
Това

Ясно ли е ????

всъщност е поредното доказателство, защото такива изказвания, завършващи с “Ясно ли е” са запазена марка на Big Pichaga. Ето още една улика към останалите много.
Следва да предупредя, колкото и да ми е неприятно:
Крепите се още. И на Пичагата не знам какво му стана на това момче, но всичките съвместно сте за бан и просто висите на косъм.
Ще се самоцитирам от една друга тема:

Някой съвсем културно да му обясни, че:

- демонстративно поведение не се толерира
- още по - малко обиди
- не е този форум мястото, където да се страда от размногоение на личността

Към това ще добавя, че:
- по - добре да избягвате разправията на лични с членове на форума. Не я намирам за недоказуема. Ако има остри дискусии, зарежете ги. Ако вас ви обиждат, ще намерим начин да запазим достойнството ви. Ако вие обаче обидите още някого, всички пътувате
- никакви спорове с модераторите защо и как. Защо - те са се мотивирали където трябва.Отбелязвам, да си го знаете във връзка с подозренията, всеки модератор може да ви банне отвсякъде.
- не съм убеден, че рекламата - на списания или на каквото и да е там - помага за утвърждаването ви във форума.
- хитрите опити за интернет разправа - например нови акаунти, редиректващи проксита и т.н. могат да доведат например до “довиждане на цялата тумба”
Важи за всеки от акаунтите.

Толкова, вярвам да съм бил достатъчно ясен, момчета - 6 ли сте там, колко сте, да не ви изреждам поименно.
Надявам се да разберете едно: никак не съм злонамерен, даже е точно обратното.
Посочвам ви единственият път за спасение. Дали ще го подхванете, си е ваша работа. Аз моята си я свърших и не смятам повече да ви защитавам.

15.03.07
14:15

[quote author=”ГАЩУРА”]

В тоя детски форум като видят че някой харесва Мускули и Фитнес или Флекс или Нутрим  и започват да се заяждат с него нон-стоп докато го баннат . Сигурно целта тука да пишат само измислиени детски градини .
Олимповси МИШОЦИ а ?

И от мене: ами като не ти харесва форума защо влизаш в него? Защо пусна за 2 дена сигурно 8 теми??? Както казах, купувам си и двете списания, но ми харесва повече Олимп! Това за протокола!

ВН

15.03.07
14:19

Ха-ха, само в “Олимповски мишок” не бях обвиняван... Това си е за бисери!  :mrgreen:
Иначе по темата и аз смятам, че сравнение между IRONMAN и FLEX е по-удачно. А за анкетата - не купувам списания, откакто спрях да пиша за такива - това беше преди години.

Молба към колегите:
Дайте му шанс да се вземе в ръце.
Смисъл да дискутираме темата няма. Още по - малко обидата, хванем ли се за нея, директно трябва да приключваме.
Нека да изчакаме малко, да видим има ли нещо смислено да каже, но според мен темата вече я развалихме и скоро следва да я заключим.

Или, както казва Big Pichaga, КЛЮЧ ! ХХХ

16.03.07
00:39

[quote author=“D3BEP”]Или, както казва Big Pichaga, КЛЮЧ ! ХХХ

Евала ДЗВЕР  :D :D
Не съм искал да провокирам подобни коментари със своя пост , но беше очеВадно тук в тази тема, това за което говорихме в последните постове.
Мерси на колегите че са посочили това което трябва да се направи(влязох късно във форума)

[quote author=“Vladimir.Nedkov”] А за анкетата - не купувам списания, откакто спрях да пиша за такива - това беше преди години.

И при мен така стана, това не означава че не предпочитам определено списание пред друго де.Но трябва да си призная, че непознавам голяма част от списанията на пазара което би попречило на една преценка за това кой е по по най.

16.05.07
15:45

Здравейте. Отдавна следя този форум, но сега за пръв път пиша. Моето мнение е, че:
FLEX e едно наистина добро издание с доста полезна информация, добри снимки и по-добър (в сравнение с други списания) дизайн. Но българският вариант на списанието изобилства с правописни грешки и тотално незачитане на пълен/непълен член, което ме вади всеки път извън нерви. Преброих около 40 такива в последния брой.

Но явно няма какво да се чудя при положение, че Светомир Хубенов е редактор и тук. Сори, но не може да си редактор на 2 от най-големите издания (FLEX и Мускули&Фитнес) да не направиш нужното поне да няма такива детски грешки! И това е проблем, който лесно може да се реши - сигурно има някакви спелчекове или да си наеме помощник-редактори.

16.05.07
16:06

Тия списания са пълни с nonsense и bullshits .За какво да ги чета като там се говори само за приема на добавки и за някакви некадърни тренировъчни методи по които “уш” тренирал Рони Колман ...

П.П Лично мнение .

16.05.07
17:05

По навик си взимам Олимп. Дори бих казал, голяма част от правилното изпълнение на някой упражнения съм ги научил именно от списания и след това съм опитвал в залата. Уважавам Олимп, защото дет се вика с него “под мишница” започнах да тренирам.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.05.07 17:07.

18.05.07
15:20

казано от YODA на 10.03.07, 19:55:

Олимп ми харесва повече, кратко синтезирано, без много глупости. Като няма с какво да пълниш обем го пълниш и с глупости.

бтв: не ме разбирайте погрешно, купувам си и двете списания, но за мен Олимп е по-доброто

и аз така! Мн добре казано, а има и плакат ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1