Моята програма

18.05.07
20:45

Така сигурно вече сте виждали подобни теми навсякаде но се запитах дали някои от по-напредналите :-) може да ми направи програма,изкам да стана масивен(оформен)абе с 2 думи да имам хубаво тяло,ходя в залата по 3 пати седмично вече 1 месец.Тежа 65 килограма и сам 1,80 см. висок благадаря предварително :-).До сега тренирам така :Понеделник гърди- бицепс  Сряда гръб трицепс и тва е само тях редувам .

KL

18.05.07
21:50

А рамо, крака, трапец и корем?
И как ядеш?
Колко си качил през този месец, ако имаш напредък?

18.05.07
21:55

ми рамо и т.н. не правя затова изкам савет ми храня се нормално не праве никакви диети и т.н. Абе ям квото ми сложат  :cheese:  :lol: а за напредака имам качил сам 4 кирограма

KL

18.05.07
21:58

Рамото те прави по-широк. Не знам защо не го тренираш, но щом си решил, така да бъде.
Щом ядеш, каквото ти сложат, мазно качил ли си през тоя месец?

Гледай да не ядеш пържено, мазно, газирано, тестено и сладко( от рода на пастички и тортички) и наблягай на млечни продукти и месо. Програмата не я сменяй още месец, а след това:
1.Бицепс+трицепс.
2.Гърди.
3.Гръб.

18.05.07
22:02

Виж нямам нищо против рамото даже на много миста четох че те прави по широк кажими една добра програма и да почвам да си тренирам по нея смисал да правя нещата както трябва за да има наистина ефект

18.05.07
22:06

казано от Ka6iKa на 18.05.07, 21:55:

ми рамо и т.н. не правя затова изкам савет ми храня се нормално не праве никакви диети и т.н. Абе ям квото ми сложат  :cheese:  :lol: а за напредака имам качил сам 4 кирограма

Тренирай всички мускулни групи за да се развиеш хармонично! Стреми се на всяко хранене да приемаш равно количество белтъчини и въглехидрати (ако може повече да са белтъчиниете). Белтъчини има в: яйца, пилешко месо, риба, мляко (киесло, прясно), извара, леща, грах, боб и в други продукти разбира се но изброените са доста препоръчителни.

KL

18.05.07
22:08

казано от Ka6iKa на 18.05.07, 22:02:

Виж нямам нищо против рамото даже на много миста четох че те прави по широк кажими една добра програма и да почвам да си тренирам по нея смисал да правя нещата както трябва за да има наистина ефект

Програмата, по която тренираш е добра, но в 3-и ден сложи рамо и крака. След 1-2 месеца смени, с друга.

18.05.07
22:21

ахам мерси а за вече новата ми програма :-) какви упражнения ще ми предложите ?т.е. какво да дигам как и колко :-) ?

KL

19.05.07
14:50

По 3 упражнения за група, освен краката и гърба(4,5) по 3 серии с по 8-10 повторения.
Разгледай в сайта упражненията и си избери. Задължителни са:
От лег широк и тесен хват, сгъване прав за бицепс с права щанга, мъртва тяга, клекове, набирания(вертикален скрипец) и дано да не съм забравил нещо, ама сори. Другите общо взето си ги избери от сайта.

19.05.07
15:30

ахам мерси много

19.05.07
16:05

Правиш типичната грешка на начинаещ като обръщаш внимание само на тренировката. Храненето е не по-малко важно. Като под хранене имай предвид организиран хранителен режим с определени продукти, в определени количества. Свиквай с мисълта, че ще ядеш много и ще ядеш качествена храна, а не всякакви боклуци, които просто те насищат. Трябва доста да почетеш за храненето и тренировките, да приложиш знанията си и да си постоянен и търпелив...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1