Рамо

19.05.07
13:19

Тренировката ми за рамо е следната:
Раменни преси от седеж
Разтваряне на ръцете встрани
Повдигане на ръцете напред
Повдигане на дъмбели до брадата –“вертолет”
Но искам да разделя рамото на две тренировки-предно и средно, и задно рамо.Та кажете някой упражнения за задно рамо.

Програмата ти за нищо не става. Задно рамо въобще го няма. Кажи си стажа, но и и иначе по 1 упражнение за предна, средна и задна глава е достатъчно.

19.05.07
13:27

Ем няколко месеца ми е стажа.А иначе как трябва да го тренирам

HH

19.05.07
13:49

хм не разбирам мн и ако искаш ме послушай че не съм сигурен но има едно упр значи сядаш и си слагаш дъмбелите на рамената отгоре така ръцете ти идват ннастрани на тялото и трябва да са ти сгънати и в лакътя дано си ме разбрал и така както е го вдигаш до горе и пак го връщаш до такава позиция това мисля че е с двете ръце едновремеено.има още едно значи както си стоиш прав и дтмбелите са тинад колената ръцете прави на доли и ги дигаш нагоре това мисля че го правиш но има една подробност която я чух в няква програма че ако ги вдигаш до над главта е за едни мусколи ако ги дигаш едно след друго за други ако едновремено за друг мускол ако ги завърташ като ги качваш ръцете пак за друг мускол на рамото ама не знам точно как е по добре изчакай някой който разбира да ти каже

19.05.07
14:09

казано от Dan4o1000 на 19.05.07, 13:19:

Тренировката ми за рамо е следната:
Раменни преси от седеж
Разтваряне на ръцете встрани
Повдигане на ръцете напред
Повдигане на дъмбели до брадата –“вертолет”
Но искам да разделя рамото на две тренировки-предно и средно, и задно рамо.Та кажете някой упражнения за задно рамо.

В тренировката ти за гърди ще тренираш предно и странично рамо, а в тренировката за гръб - задното рамо.

19.05.07
14:20

Прави едно упражнение за всяка част
1. Преси
2. Разтваряне встрани
3. Обратен пек-дек

Мнението беше редактирано от DooM_MasteR на 19.05.07 14:21.

19.05.07
14:41

Моля, пиши на кирилица във форумите.
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 19.05.07 15:17.

19.05.07
17:21

Ами щом искаш да го разделиш ти препоръчвам ето така:предно и средно - преси пред гърди , разтваряне встрани,
задно-разтваряне встрани от наклон.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1