Проблем !!!

21.05.07
19:48

Значи като съм на лежанката независимо коя (говоря за наклона) нещо не исещам гърдите ми да работят ? :down:

21.05.07
19:55

А след като си свършил серията напомпват ли се и усещаш ли ги натоварени?АКо не провери дали ги изпълняваш правилно работите. ;)

Стягай хубаво гърдите и гледай да вдигаш с тях, а не с ръцете.

21.05.07
19:59

ахам мерси за отговора

Има една статия която ако намеря ще ти е от полза доста, но изчакай, че не са малко темите в тоя форум.

edit: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/18226/

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 21.05.07 20:07.

22.05.07
17:50

значи нз дали с писане само щи го обесна както трябва нокакто и дае :
аз също не ги натоварвах и питах един фр как ги прави мен ме болеше цялото рамо от натоварване и то така чи като оставя щангата направо се превивах  цаката е да разтваряш лактите на страни така че да сочат двете стени от ляво и дясно  и да напрягаш гърдите на максимум дори тежестта да не го прави

22.05.07
19:13

казано от FantarE на 22.05.07, 17:50:

значи нз дали с писане само щи го обесна както трябва нокакто и дае :
аз също не ги натоварвах и питах един фр как ги прави мен ме болеше цялото рамо от натоварване и то така чи като оставя щангата направо се превивах  цаката е да разтваряш лактите на страни така че да сочат двете стени от ляво и дясно  и да напрягаш гърдите на максимум дори тежестта да не го прави

Според мен “цаката” е следната:

- изправяш лактите така че да са 90 градуса спрямо тялото

-стъпваш стабилно с крако(ата на твърда опора

-изпъчваш гърдите така че гърдите да поемат натиска а не раменете

-пускаш бавно и ИЗБУТВАШ бавно така ще ги усетиш много добре гърдите

22.05.07
19:16

ок ще пробвам другия пат пак ше видим какво ше излезе

22.05.07
20:35

kakto и очаквах не съм го обеснил исках да кажа  че и аз не натоварвах гърдите понежесвивах лактите така сякаш правя изтласкване с тесен хват за трицепс въпреки че съм я хванал широко , така че в сгънато положение лактите трябва да сочат настрани

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1