22.05.07
16:33
Здравейте. Налага ми се за 3 дни да сваля 5 - 6 кг, височина 170 см, килограми - 60. Ще ви помоля за сериозни отговори по темата и ако е възможно нещо изпитано. Питам именно в този форум, защото виждам, че тук има и опитни спортисти. Благодаря ви предварително.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:30.
22.05.07
16:46
Супер много ме кефат такива въпроси ! :) ми начи най-бързия начин е да си одрежеш част от тялото ти която да тежи 5-6 килограма (предлагам ти крак до колено, се пак имаш резервен) или пак да неядеш (непиеш вода) три дена и на ден по 5 4аса кардио тренировки или ако не те устроива може си направиш липосукция :P
А сега да съм сериозен хора разберете, бързото качване и сваляне на килограми е вредно !!! сичко става с време,диета ( спицален хранителен режим не гладуване както повечето хора разбират) и тренировка в които задължително трябва да има кардио.
22.05.07
16:57
Мирослав Димитров, аз поисках сериозни отговори. Килограмите не ми е нужно да са чак толкова трайно свалени за тези три дни, така че щом пиша тук тема с молба за помощ, значи имам нещо напредвид. Но благодаря все пак за исказаното мнение.
22.05.07
17:18
Хората свалят 5-6 кг за месец, а ти искаш за 3 дни. Нормално е Мирослав да ти отговори така. Все пак - колело/бягане сутрин на гладно, при теб може и следобед, отрицателен калориен баланс, яки сауни и тем подобни. Явно имаш причина да сваляш толкова рязко (дали не е заради баловете сега), но да ти каже, че рязката промяна в теглото не е от най-здравословните неща които ще направиш за себе си.
Попринцип не е хубаво толкова рязко да своляш килограми но (явно момчето е спортист и трябва да си влезе в категорията :) )имам познати дето цяла седмица карат на една ябълка заради това.Според мен ти трябва яка визическа деиност БЯГАЙ СКАЧАИ ПРЕИ КВОТО ИЗКАШ ВАЖНОТО Е ДА СИ ПОТИШ И ТО МНОГО ЗАД А ГИ СВАЛИШ И ВНИМАВАИ КАКВО ЯДЕШ мазнинини и тем подобни не са за препоръчване :) Успех
Мнението беше редактирано от Ka6iKa на 22.05.07 19:28.