21.05.07
17:29
Здравейте.Аз съм на 15 години 175см съм висок и тежа 62 кг.Но това не означава,че не съм мазен...Имам проблем с гърдите.Чудя се ако почна диета дали няма да ми висне всичко.Вие какво ще кажете.Ето например диетата.За 2 седмици ще стане клечка ама са претеснявам да не ми виснат още повече гърдите...
1 ден:
Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар
Обяд: 2 твърдо сварени яйца
Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор
2 ден:
Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар, сухар
Обяд: 2 твърдо сварени яйца
Вечеря: шунка, салата, 1 ч.чаша кисело мляко без подсладители
3 ден:
Обяд: зеленчуци, плод
Вечеря:2 твърдо сварени яйца, шунка, салата
4 ден:
Обяд: 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови
Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор
5 ден:
Закуска: настърган морков с лимон
Обяд: печена риба и домати
Вечеря: не се яде
6 ден:
Обяд: 200 гр варено пилешко месо и салата
Вечеря: 2 твърдо сварени яйца и настърган морков
7 ден:
Обяд: парче месо, кисел плод
Вечеря: може да се яде всичко
Това са повтаря 2 седмици...Ето моя снимка...
http://img525.imageshack.us/img525/655/das231acp1.jpg
Темата беше редактирана от screams92 на 21.05.07 17:38.
21.05.07
18:14
Наборе,не ти я препоръчвам тази “диета”.Като те гледам ти трябва маса.Почвай да четеш и да се информираш.С тая диета ще свалиш възмножно най-малко мазнини и най-много мускулна маса...Трябва да ядеш през 2-3 часа и то не кво да е ... Смятай...
21.05.07
18:17
аз не се храня здравеословно няма значение каква мм свалям важното е да стана слаб.дай си скайпа... :lol:
Мнението беше редактирано от screams92 на 21.05.07 18:22.
21.05.07
18:23
После ще береш много ядове с тая диета.И немие ясно на каде по-слаб искаш да станеш?
Поредния самоубиец. Сабираш яденето от три дни от тази диета на едно - това ти е едно хранене. Запиши се доброволец в някой концлагер. Преди това можеш да прочетеш малко из сайта и форума.
21.05.07
19:26
Пич поговори с близките си!Като те гледам не ти трябва да отслабваш а да качваш но ако се инатиш - оформяй (ако има кво?!)
Пич, циците ще ги оправиш само с упражнения!!!
Ако трябва да съм честен твоите кила ми се струват малко за ръстта ти!
22.05.07
16:51
Даже тука на снимката съм излязъл по мазен ще се снимам после да видиме какво ще измислим :lol:
УАУУУУ каква диета пак винаги с кафе, яйце и някво месце.... с таква диета направо да се купаеш след време. Едно, че кафето сутрин е убийствено, друго, че е супер оскъдица и бедна на витамини, минерали и микроелемтни диета. С тази диета ако нямаш правилна тренировка и живот, дори можеш да забавиш метаболизма и да го разстройш. Защото такъв стрес и организма ще ти отговори със среден пръст :) общо взето, нужно ти е повече хапване от само три пъти и дори да хапваш по съвсем, съвсем малко нека да е поне 4 пъти наистина. Ако искаш да си манекен или нещо подобно. Но каквото и да е, на такава диета няма да издържиш дълго, самоубиствено е. Вземи аминокиселини и фетбърнер, поне ще е от помощ за кратко време, което е явно целта.
22.05.07
18:36
Мога да издръжа но както не съм толкова дебел така поне мисля вий ше кажете с тая диета ще сваля мазнините и мога да направя плочки.Според вас дебел ли съм или мазен ?Ето и още една снимка....http://img525.imageshack.us/my.php?image=dsc00182gf3.jpg
Почвай да правиш за гърди, гръб и разширяване на гръден кош.
От диети нямаш нужда.. имаш нужда да налееш малко мускул.