Помогнете...плс

SC

21.05.07
17:29

Здравейте.Аз съм на 15 години 175см съм висок и тежа 62 кг.Но това не означава,че не съм мазен...Имам проблем с гърдите.Чудя се ако почна диета дали няма да ми висне всичко.Вие какво ще кажете.Ето например диетата.За 2 седмици ще стане клечка ама са претеснявам да не ми виснат още повече гърдите...

1 ден:

Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар

Обяд: 2 твърдо сварени яйца

Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор

2 ден:

Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар, сухар

Обяд: 2 твърдо сварени яйца

Вечеря: шунка, салата, 1 ч.чаша кисело мляко без подсладители

3 ден:

Обяд: зеленчуци, плод

Вечеря:2 твърдо сварени яйца, шунка, салата

4 ден:

Обяд: 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови

Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор

5 ден:

Закуска: настърган морков с лимон

Обяд: печена риба и домати

Вечеря: не се яде

6 ден:

Обяд: 200 гр варено пилешко месо и салата

Вечеря: 2 твърдо сварени яйца и настърган морков

7 ден:

Обяд: парче месо, кисел плод

Вечеря: може да се яде всичко

Това са повтаря 2 седмици...Ето моя снимка...

http://img525.imageshack.us/img525/655/das231acp1.jpg

Темата беше редактирана от screams92 на 21.05.07 17:38.

21.05.07
18:14

Наборе,не ти я препоръчвам тази “диета”.Като те гледам ти трябва маса.Почвай да четеш и да се информираш.С тая диета ще свалиш възмножно най-малко мазнини и най-много мускулна маса...Трябва да ядеш през 2-3 часа и то не кво да е ... Смятай...

SC

21.05.07
18:17

аз не се храня здравеословно няма значение каква мм свалям важното е да стана слаб.дай си скайпа... :lol:

Мнението беше редактирано от screams92 на 21.05.07 18:22.

21.05.07
18:23

После ще береш много ядове с тая диета.И немие ясно на каде по-слаб искаш да станеш?

21.05.07
19:09

Поредния самоубиец. Сабираш яденето от три дни от тази диета на едно - това ти е едно хранене. Запиши се доброволец в някой концлагер. Преди това можеш да прочетеш малко из сайта и форума.

ST

21.05.07
19:26

Пич поговори с близките си!Като те гледам не ти трябва да отслабваш а да качваш но ако се инатиш - оформяй (ако има кво?!)

21.05.07
20:57

Пич, циците ще ги оправиш само с упражнения!!!
Ако трябва да съм честен твоите кила ми се струват малко за ръстта ти!

SC

22.05.07
16:51

Даже тука на снимката съм излязъл по мазен ще се снимам после да видиме какво ще измислим :lol:

22.05.07
17:45

УАУУУУ каква диета пак винаги с кафе, яйце и някво месце.... с таква диета направо да се купаеш след време. Едно, че кафето сутрин е убийствено, друго, че е супер оскъдица и бедна на витамини, минерали и микроелемтни диета. С тази диета ако нямаш правилна тренировка и живот, дори можеш да забавиш метаболизма и да го разстройш. Защото такъв стрес и организма ще ти отговори със среден пръст :) общо взето, нужно ти е повече хапване от само три пъти и дори да хапваш по съвсем, съвсем малко нека да е поне 4 пъти наистина. Ако искаш да си манекен или нещо подобно. Но каквото и да е, на такава диета няма да издържиш дълго, самоубиствено е. Вземи аминокиселини и фетбърнер, поне ще е от помощ за кратко време, което е явно целта.

SC

22.05.07
18:36

Мога да издръжа но както не съм толкова дебел така поне мисля вий ше кажете с тая диета ще сваля мазнините и мога да направя плочки.Според вас дебел ли съм или мазен ?Ето и още една снимка....http://img525.imageshack.us/my.php?image=dsc00182gf3.jpg

22.05.07
22:05

Плочки няма да видиш, докато не качиш малко мускули.

23.05.07
09:10

Почвай да правиш за гърди, гръб и разширяване на гръден кош.
От диети нямаш нужда.. имаш нужда да налееш малко мускул.

23.05.07
13:04

С това “ядене”.. незнам къде си тръгнал да отслабваш още... :bug:  Ти в момента си в такава възраст, в която трябва да се храниш ПРАВИЛНО, защото точно сега ти се доигражда организма... Я се стягай и поналей малко мускул не да слабееш... ! ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1