23.05.07
06:33
така значи тежа 57 кг и съм висок 172 изглеждм малко слаб по тия данни но иначе имам по тялото и мазнини примерно бицепсите и трицепсите сси сменят формата зависимост дали съм легнал или седнал или съм вдигнал ръцете се свличат на някаде корема ми е твърд но не се виждат плочките само като поглътна корема малко от малко се показват и останаллиет и групи са меки изглеждат мусколести но меки какво да направя по въпроса а другия ми въпрос е мазнини ако избягвам мазнини но в дин ден си позволя мн примерно са понеделника изядох
1 дюнер 2 пици(кръгли не от тия на марче а има едни по закусвалините от които тече вода боквално)1 чипс от тоя новия с пиле и 5 филии с течен шоколад като погълна такова нещо как мога да огранича ако въобще може приема на тия неща някои са ми казвали насилсвен повръщане че може или нз
...да, да, да...
Повръщай си, това е супер.
А, като ти стане навик и си докараш сума ти здравословни проблеми, има да питаш що е булимия/анорексия и има ли почва у нас.
Как може, ем да ядеш мега-боклуци, ем да имаш плочки? - това ти е въпроса.
В предишна тема ти дадоха някакви хранителни насоки, що не ги прегледаш?
Мазно-въглехидратна пица с въглехидратно-въглехидратно-мазни 5 филии..и т.н.
Обаче, това че чипса е с пиле, направо го превръща в протеинова бомба! :ahhh:
23.05.07
08:29
казано от С7АЛК3Р на 23.05.07, 08:17:
...да, да, да...
Повръщай си, това е супер.
А, като ти стане навик и си докараш сума ти здравословни проблеми, има да питаш що е булимия/анорексия и има ли почва у нас.Как може, ем да ядеш мега-боклуци, ем да имаш плочки? - това ти е въпроса.
В предишна тема ти дадоха някакви хранителни насоки, що не ги прегледаш?Мазно-въглехидратна пица с въглехидратно-въглехидратно-мазни 5 филии..и т.н.
Обаче, това че чипса е с пиле, направо го превръща в протеинова бомба! :ahhh:
мхм начи само до ядене ще опре ама как да ям мн след като тъпото училище ми прецакав всичко как ще ям там яйцаа цирене ям веднъж закуска и веднъж вечеря квото трябва останалото време в даскало съм на боклуци защото няма как
23.05.07
09:05
Кво ти пречи сутринта да хапнеш? После добре може някаква закуска, но след като се прибереш не можеш ли пак да ядеш? Следобяд? Вечерта..вие се изкарахте е*ати бизнесмените бе..по цял ден да сте заети и да нямате време за храна..
23.05.07
09:25
Сутрин ще е добре ако хапваш например 100 гр. овесени ядки с шоколадово мляко - става много вкусно (поне за мене). След това към 10 часа (ако си първа смяна) може да си вземеш сандвич с пилешка пържола. На обяд предполагам ядеш у вас така че тогава нямаш проблеми да хапваш каквото трябва.
верно е в даскало нема как и аз ям некви принцеси с кайма пък след тва компенсирам с млека и месо у нас тва е то в даскало освен чипсове газирано и сладко друго нема а да и пържени картофи има..
23.05.07
14:34
Аз за даскалото съм го измислил ама за догодина ще остане май поради липса на средства - в едно празно шишенце от мин. вода(500мл.) си изсипвам една доза суроватъчен протеин и в голямото само пълня вода от мивката и разбивам яко. Не е като истинско ядене, но по - добре от баничка с боза :)
казано от Jorku на 23.05.07, 14:34:
Аз за даскалото съм го измислил ама за догодина ще остане май поради липса на средства - в едно празно шишенце от мин. вода(500мл.) си изсипвам една доза суроватъчен протеин и в голямото само пълня вода от мивката и разбивам яко. Не е като истинско ядене, но по - добре от баничка с боза :)
Ей този пост трябва да е за пример за всички които са решили да се отдадат сериозно на този спорт.Аз в работата имам една кутия протеин и си правя по някоя доза.А за учениците според мене е важно да избягват поне баничката ,бозата и пиците