мазнини по тялото

HH

23.05.07
06:33

така значи тежа 57 кг и съм висок 172 изглеждм малко слаб по тия данни но иначе имам по тялото и мазнини примерно бицепсите и трицепсите сси сменят формата зависимост дали съм легнал или седнал или съм вдигнал ръцете се свличат на някаде корема ми е твърд но не се виждат плочките само като поглътна корема малко от малко се показват и останаллиет и групи са меки изглеждат мусколести но меки какво да направя по въпроса а другия ми въпрос е мазнини ако избягвам мазнини но в дин ден си позволя мн примерно са понеделника изядох
1 дюнер 2 пици(кръгли не от тия на марче а има едни по закусвалините от които тече вода боквално)1 чипс от тоя новия с пиле и 5 филии с течен шоколад като погълна такова нещо как мога да огранича ако въобще може приема на тия неща някои са ми казвали насилсвен повръщане че може или нз

23.05.07
08:17

...да, да, да...
Повръщай си, това е супер.
А, като ти стане навик и си докараш сума ти здравословни проблеми, има да питаш що е булимия/анорексия и има ли почва у нас.

Как може, ем да ядеш мега-боклуци, ем да имаш плочки?  - това ти е въпроса. 
В предишна тема ти дадоха някакви хранителни насоки, що не ги прегледаш?

Мазно-въглехидратна пица с въглехидратно-въглехидратно-мазни 5 филии..и т.н.

Обаче, това че чипса е с пиле, направо го превръща в протеинова бомба!  :ahhh:

HH

23.05.07
08:29

казано от С7АЛК3Р на 23.05.07, 08:17:

...да, да, да...
Повръщай си, това е супер.
А, като ти стане навик и си докараш сума ти здравословни проблеми, има да питаш що е булимия/анорексия и има ли почва у нас.

Как може, ем да ядеш мега-боклуци, ем да имаш плочки?  - това ти е въпроса. 
В предишна тема ти дадоха някакви хранителни насоки, що не ги прегледаш?

Мазно-въглехидратна пица с въглехидратно-въглехидратно-мазни 5 филии..и т.н.

Обаче, това че чипса е с пиле, направо го превръща в протеинова бомба!  :ahhh:

мхм начи само до ядене ще опре ама как да ям мн след като тъпото училище ми прецакав всичко как ще ям там яйцаа цирене ям веднъж закуска и веднъж вечеря квото трябва останалото време в даскало съм на боклуци защото няма как

23.05.07
09:05

Кво ти пречи сутринта да хапнеш? После добре може някаква закуска, но след като се прибереш не можеш ли пак да ядеш? Следобяд? Вечерта..вие се изкарахте е*ати бизнесмените бе..по цял ден да сте заети и да нямате време за храна..

RA

23.05.07
09:25

Сутрин ще е добре ако хапваш например 100 гр. овесени ядки с шоколадово мляко - става много вкусно (поне за мене). След това към 10 часа (ако си първа смяна) може да си вземеш сандвич с пилешка пържола. На обяд предполагам ядеш у вас така че тогава нямаш проблеми да хапваш каквото трябва.

23.05.07
11:37

верно е в даскало нема как и аз ям некви принцеси с кайма пък след тва компенсирам с млека и месо у нас тва е то в даскало освен чипсове газирано и сладко друго нема а да и пържени картофи има..

Аз за даскалото съм го измислил ама за догодина ще остане май поради липса на средства - в едно празно шишенце от мин. вода(500мл.) си изсипвам една доза суроватъчен протеин и в голямото само пълня вода от мивката и разбивам яко. Не е като истинско ядене, но по - добре от баничка с боза :)

23.05.07
18:26

казано от Jorku на 23.05.07, 14:34:

Аз за даскалото съм го измислил ама за догодина ще остане май поради липса на средства - в едно празно шишенце от мин. вода(500мл.) си изсипвам една доза суроватъчен протеин и в голямото само пълня вода от мивката и разбивам яко. Не е като истинско ядене, но по - добре от баничка с боза :)

Ей този пост трябва да е за пример за всички които са решили да се отдадат сериозно на този спорт.Аз в работата имам една кутия протеин и си правя по някоя доза.А за учениците според мене е важно да избягват поне баничката ,бозата и пиците

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1