23.05.07
18:32
Значи докато орелефявам тялото си осжен диета и кардио траябва ли да променя тренировката си по някакъв начин?Например да посъкратя времето на почивките между серийте и да използвам по-малко кг с повече повторения.Питам понеже видах доста мнения че само диатата и кардиото вършат работа.
Диетата и кардиото са най-важно.Тренировката няма смисъл да я променяш,но бих ти препоръчал да намалиш почивката м/у сериите.Максимум до 1 мин.
да трябва да промениш и самите упр
то за тва си има фаза на натрупване и фаза на дефиниция
в които се изменят и хранене и тренировка трен. пак е интензивна и например ако до сега за гърди си правил основно лежанка сега прави кофички и флайс от разл неклон както и опъване на въжета на портален скрипец тва е просто за пример
казано от МИЛЕ на 23.05.07, 18:39:
Диетата и кардиото са най-важно.Тренировката няма смисъл да я променяш,но бих ти препоръчал да намалиш почивката м/у сериите.Максимум до 1 мин.
Абсолютно, почивка максимум минута е златно правило и според мен.
24.05.07
07:18
казано от MOHCTAPA на 23.05.07, 22:15:
казано от МИЛЕ на 23.05.07, 18:39:
Абсолютно, почивка максимум минута е златно правило и според мен.
да но се пак трябва ли да се намали натоварването щом преди ти е било достатъчно например 2-3 мин са на 1 минута няма ли мн претоварване да стане и да ти скапе останалите упр и още един въпрос значи кога трябва да разбера че трябва да работя за релеф някаде на месец веднъж в годината на половин година да се редуват седмици една за маса една за релеф как ???
другия въпрос на който мн ви моля да му обърнете внимание е вече съм качил маса(малко в ръцете по 1-2-3 см мах и на другите места по малко и още съм в началото) обаче рацете ми са мазни и ако почна да тренирам чисто с диета от сега на татъка ще се стегнат ли или сега с нещо да ги стопя или да продължа как го направя
Мнението беше редактирано от hhhh на 24.05.07 07:20.
24.05.07
09:24
казано от FantarE на 23.05.07, 22:05:
... ако до сега за гърди си правил основно лежанка сега прави кофички и флайс от разл неклон както и опъване на въжета на портален скрипец тва е просто за пример
Кофи(с тежест) се правят при покачване на мм! А дърпането на сякакви въжета от горе, от долу, настрани - до нищо хубаво не води.
Мнението беше редактирано от Lounge Lizard на 24.05.07 09:31.
казано от Ест на 23.05.07, 18:32:
Значи докато орелефявам тялото си осжен диета и кардио траябва ли да променя тренировката си по някакъв начин?Например да посъкратя времето на почивките между серийте и да използвам по-малко кг с повече повторения.Питам понеже видах доста мнения че само диатата и кардиото вършат работа.
Не това са отживелици, спазвай си диетата и кардиото и не променяй тренировката пази тежестите и повторенията които правиш да не паднат тъй като надали ще можеш да ги увеличиш през тоя период, почивай си от 3 до 5 минути за да ти се възтанови силата.