Програма за гърди

23.05.07
16:52

В момента тренирам по следната програма за гърди

1. Изтласкване от лег с щанга - 1х12; 4х8 (последните 2 серий с макс тежести)
2. Изтласкване на дъмбели от полулег - 1х12; 4х8 (последните 2 серий с макс тежести)
3. Изтласкване на щанга от обратен наклон за долна част на гърдите - 1х12; 4х8 (с макс тежест последните 2 серий)
4. Флайс - 4х8 с макс тежести последните 2 серий

Искам да покача мускулна маса там и искам да ви попитам удачен ли е варианта на трениране за моето изискване (покачване на ММ в гърдите)

Темата беше редактирана от freethedoom на 23.05.07 16:53.

Удачен е. На мен лично 4 серии ми се виждат много, бих свалил на 3. Само това ми е забележката.

23.05.07
18:03

Направих ги 4, защото погледнах доста програми в сайта за гърди и останах с впечатлението, че почти навсякъде са по 4 серий, всяко упражнение.

Така е, но аз просто съвсем спокойно си се товаря и с 3. Затова го казах.

23.05.07
18:09

По добре махни този обратен лег или го сменяй с полулег през 2-3 тренировки.Така трен-а ще ти стане от приличните 12 серии. Аз бих ги намалил даже още...

Мнението беше редактирано от The Prowler на 23.05.07 18:11.

23.05.07
22:09

да махни обратния лег не ти трябва иначе и аз така тренирам но само с лост без дъмбели  и дори да е с по 3 серии ако тренировката е интензивна и не се разкатаваш  пак ще се натоварваш можеш да почиваш по 45 сек между сериите до 1 мин така ще е добре

24.05.07
06:42

Така ще си остава програмата, защото си се чувствам най пълноценно след тренировката. Почивката ми даже е под 45 сек.

24.05.07
10:33

Значи доколкото разбирам първите ти 12 повторения са загрявка... а после 4 серии са много ако не и доста, още повече че правиш 4 вида упражнения - по-скоро клониш към пренатоварване и бавно възстановяване. Това е моето мнение.
Аз бих ти предложил следното: прави си 12 повторения от начало, но после вместо 4 прави 3 серии със работната ти тежест; няма смисъл от долния лег - замени го с кофички - поне при мен има огромен ефект. Другото е ок.
Успех

24.05.07
14:45

Махни обратния лег и вкарай кросоувър вместо него за накрая, прави упражненията по 3 серии и си ОК.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1