23.05.07
15:54
Здравейте
Зна4и искам да направя цикъл с Анимал Пъмп+Глутамин и искам да видя дали правилно съм разбрал как да го пия и така нт. Тренирова4ните ми дни , съм ре6ил да бъдат 3. Понеделник Сряда и Петък.Кофато имам тренирова4ен ден да го пия 30 мин. преди тренировка.. а когато имам по4ивен ден да го взимам сутрин на гладно.Правилно ли е по този на4ин>? а отностно глутамина.. него по кое време трябва да го взимам .. и по колко.. за6тото много разли4ни мнения 4ух и се обърках. Диета нужна ли е в този слу4ай???
Мерси Предварително....
23.05.07
18:03
Сори че ти пиша в темата,но тъй като и аз сега почвам цикъл с него искам да питам колко време след взимането на пъмп-а сутрин на гладно мога да закусвам?Мога ли веднага след това да ям без да чакам...
@InDaHEad - за да си сигурен 30-40 мин
Друг вариант е да не го пиеш сутрин, а по някое време през деня между 2 хранения.
@Fl3xi - глутамина след тренировка 5гр и преди лягане 5гр.
В почивен ден само преди лягане 5гр.
24.05.07
12:45
10x emba
Бях чел някъде, че не е много добре за стомаха да се зима pump-a сутрин на гладно, защото е много силен и създава проблеми за стомаха ( язви и тн... )
Няма такова нещо, няма в профила му такива съставки, а и всички азотни бустъри се приемат на гладно.