26.05.07
11:37
ще започвам да тренирам по тази програма за сила ... но понеже имам малко мазнини ... сега ли да ги изчистя(и как да стане това) или след време като започна да тренирам за мм ? също така кажете дали тренировката за сила ви допада ... понеже само тази ми предложиха и нямах голям избор
Тренировка едно:
1. Клек с щанга - 5х5
2. Лежанка - 5х5
3. Гребане с щанга - 5х5
Тренировка две.
1. Мъртва тяга - 5х5
2. Раменна преса, прав - 5х5
3. Набиране с тежест - 5х5
тренирам през ден
26.05.07
11:41
Екстра е. И аз съм го замислил това ама за зимата, че сега едвам се диша като има 10+ човека в залата.
26.05.07
11:55
Да ви питам в тези тренировки за сила бицепса и трицепса на упражненията за гръб и гърди ли разчитате?
И чийтинг ползвате ли в тренировка за сила?
26.05.07
11:58
все някак ще истрая 1-2 часа ... не това ми е проблема за чистенето се тревожа ако не чистя сега ... след време като почна да чистя има ли вероятност да се изгуби част от ефекта на тренировките до тогава ... по просто - ако сам тренирал далго време за сила и почна да чистя може ли да се изгуби част от силата ?
това чийтинг какво е ?
Мнението беше редактирано от cyberman на 26.05.07 11:59.
чийтинг е като се чепиш и се калчиш да дигнеш по тежко от колкото можеш и влизат и други мусколни групи освен тренираната. осwен т`ва обикновенно се разваля и техниката на изпалнение!!!
по здави
Мнението беше редактирано от hrasta на 26.05.07 13:24.
26.05.07
19:55
ами не ... мисля че трябва да се прави с 80% от максималното което можеш да вдигнеш (около 80-90 %) , а за изпълнението то за каквото и да тренираш трябва правилно да се изпълнява и мисля че повторенията се правят по бързо (за това не сам сигурен някой да ме поправи ако греша)