24.05.07
11:01
тренирам от няколко месеца за маса искам да ми кажете дали програмата ми е правилна и също така искам да ми кажете как мога да включа и корем.
1ден-Гърди трицепс:
лег,наклонен лег,кофи4ки
после правя 1 упражнение на скрипеца прав и после френско
2ден-Гръб бицепс
набирания,4укове и ме4ка
лост 6ирок хват ,после лсот тесен хват седнал на 1 стол4е с подлакатник ( :) не го знам как се казва ахах ^^ )
и после седнал с лек наклон с дъмбели
3ден крака рамо
краката по4вам като клякам на 1 ма6ина еквивалент на кляк с 6танга и после сядам на оная седалка.
после за рамо 6танга седнал над главата , дърпане на лост прав до бради4ката дето е и после за задно рамо с дъмбели.
сори че не им знам имената ама само са ми ги показвали хората във фитнеса не са ми ги казвали по имена :) . доскоро правих гърди бицепс гръб трицепс ама ми казаха че е добре да ги сменям на няколко месеца .правилна ли е програмата и искам да ми кажите кога мога да правя и корем и примена програма щото тая зима бая корем направих .
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
24.05.07
12:06
казано от NaTieXu на 24.05.07, 11:01:
тренирам от няколко месеца за маса искам да ми кажете дали програмата ми е правилна и също така искам да ми кажете как мога да включа и корем.
1ден-Гърди трицепс:
лег,наклонен лег,кофи4ки
после правя 1 упражнение на скрипеца прав и после френско2ден-Гръб бицепс
набирания,4укове и ме4ка
лост 6ирок хват ,после лсот тесен хват седнал на 1 стол4е с подлакатник ( :) не го знам как се казва ахах ^^ )
и после седнал с лек наклон с дъмбели3ден крака рамо
краката по4вам като клякам на 1 ма6ина еквивалент на кляк с 6танга и после сядам на оная седалка.
после за рамо 6танга седнал над главата , дърпане на лост прав до бради4ката дето е и после за задно рамо с дъмбели.сори че не им знам имената ама само са ми ги показвали хората във фитнеса не са ми ги казвали по имена :) . доскоро правих гърди бицепс гръб трицепс ама ми казаха че е добре да ги сменям на няколко месеца .правилна ли е програмата и искам да ми кажите кога мога да правя и корем и примена програма щото тая зима бая корем направих .
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
ами май бицепс с гръб и трицепс с гърди не е добра комбинация мн мн а за корема го вмести някаде при бицепса примерно или го прави вкъщи че за корема не ти е нужно толкова уред
hhhh защо според теб не е добре гърди+трицепс и гръб+бицепс??? Според мен точно така си е правилно. Като правиш лежанка , основно силата да вдигнеш лоста идва от трицепсите , а като правиш гръб натоварваш повече бицепсите. Това е мое лично мнение.
А за програма , кажи си ръст/кг , стаж , за какво тренираш ( маса , релеф ) .
24.05.07
14:10
Още едно упражнение за трицепс може да сложиш.
Краката много малко ги тренираш.
Корем - 2-3 в седмицата в края на тренировката ти. Правиш суперсерия от коремни преси и повдигане краката от лег 4 по 20.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 24.05.07 14:11.
мармот 177, 74кг за маса.
жорко няма ли да се претоваря като правя и корем след тренировките?и ми кажи още 1 упражнение за трицепс което мога да добавя към програмата .
24.05.07
18:23
казано от NaTieXu на 24.05.07, 17:02:
мармот 177, 74кг за маса.
жорко няма ли да се претоваря като правя и корем след тренировките?и ми кажи още 1 упражнение за трицепс което мога да добавя към програмата .
Лег с тесен хват ако имаш сила след гърдите ...
24.05.07
19:15
Мда същото което каза allen.
Няма чак толкова да се претовариш спокойно :) 2-3 в седмица корем е нормално.
да ясно но след тежка тренировка за маса нямам сила за корема какво ще ми препоръ4ате някви хранителни добавки нужни ли сами ? :)
25.05.07
20:04
Не ми се вярва да нямаш сила за корем ...