Как ви се отразява почивката?

26.05.07
03:46

Та значи това ми е въпроса.. примерно 3-4дни тренирате, 1 или 2 почивате.. аз например през тези дни, през които почивам имам чувството, че отслабвам страшно много и това никак не е приятно.. попринцип пропускам по една един ден.. тренирам в сплит  4х1.. общо взето тов ами е питането..

JD

26.05.07
04:03

Почивката ражда шампиона!

Лоша психоза е това да не спираш да тренираш от страх да не “спаднеш”. Дали ще е 3,4,5:1, важно е да има поне един ден възможност за възстановяване. Както важи за положителните страни на спорта, така и за отрицателните - от един път нищо не става, спокойно. :)

“Тренировката прави добрите културисти. Почивката прави най - добрите културисти.” или нещо от тоя род беше.

26.05.07
14:25

Изнервящо.
Преди почивката, все съм с намерението за много почивка и много тренировка, а винаги се оказва, че има 1000 неща, които ми объркват плановете и в крайна сметка - разпокъсани тренировки и скапана почивка.
И понеделнишки, някак си усещам, че работната седмица ще започне с мноооого голяма умора - и психическа и физическа.

26.05.07
16:21

почивката си е хубаво нещо.а и на всеки 3 месеца тренировка си давам по 7-10 дена почивка.много добре ми се отразява

26.05.07
18:38

Правя почивка, защото трябва.Иначе не ми е много приятна ако е повече от 2 дена

26.05.07
19:39

Цитирам оттук една мъдрост :lol:
“Почивката ражда шампиона и ебава майката на медалиста” :lol: :lol: :lol:

Мнението беше редактирано от introducer на 26.05.07 19:40.

26.05.07
21:40

Значи аз тренирам интуативно.Миналата седмица имах 7 дни тренировки,като се изморих възстанових 5 дни и сега вече четвърти ден си тренирам  а и по правило след силовата тренировка си правя всеки път 30-50 мин. кардио.Всичко е до нагласа

27.05.07
19:01

Понякога се чувствам много добре, друг път полудявам, че не съм в залата и имам чувството, че отслабвам. Всичко е въпрос на внушение обаче ;)

28.05.07
20:15

3 седници тренирам ,1 почивам :)

28.05.07
20:43

Аз редко почивам и не обичам да почивам.Действа ми негативно почивката,но ако почина 3-4 дена после не ми се и тренира излизам от ритъм,а излеза ли после трудно се връщам :)

28.05.07
20:50

3 седмица почивам, много добре се чувствам.От време на време си правя почивка по 1-2 седмици.Този път реших да са 3.

1 ден тренирам,1 почивам. Все пак много по-умни от мен са го казали : мускулът расте докато почива,а не в залата”. Не чувствам, че спадам в дните на почивка,но пък 1 път седмично ми се струва много малко за един мускул,пък не ми остава време за 2 пъти..Примерно като съдя по ръцете - 1вите 3 дена след тренировката ми е 38.5, а докато дойде следващата тренировка ръката става 37.8 и ми се къса сърцето.Иска ми се ако можеше да я тренирам на 3 дена,а не на 6. И това се отнася и за другите муск. групи, но няма как..

28.05.07
21:10

В такъв случай е удачен двоен сплит, или по - често трениране. Аз повечето ги правя на 4-5 дена.
А на мен почивката никога не ми се е отразявала зле, напротив.

Мнението беше редактирано от Петко К на 28.05.07 21:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1