премахване - корем

BO

27.05.07
22:37

Здравейте,

имам сериозен проблем който осъзнавам чак сега.. :(
преди две години бях 68 килограма и спрях цигарите, след което сега в момента съм 89 кг.
проблема ми е, че корема ми стана много голям и сега съм решил да го премахна (на каквато и да е цена)
До колкото разбрах коремните преси не помагат в такава фаза.. казаха ми, че само с много тичане мога да стопя..
моля давайте идеи

28.05.07
05:26

Кардио(бягане,колело) и диета това е основното.От личен опит ти го казвам.Добре е и поне два пъти седмично коремни преси да парвиш,но не повече в началото,че ще правиш плочки ,а мазнините отгоре ще стоят и може корема ти и по-голям да изглежда.Пробвай да ядеш помалко по-начесто.Откажи пържено,тестено,мазно,газирано,сладко.

BO

28.05.07
10:57

а найлони и много дрехи да слагам ли при тичането?

28.05.07
13:22

кириос ти каза най общото . бягай карай колело не слагай найлони и без тях ще се изпотиш не яж  пържено,тестено,мазно,газирано,сладко  както ти казаха и избягвай въглехидратите на седмица по 5-6 кардио тренировки

28.05.07
15:48

Братче само едно ще ти кажа - коремните тлъстини се топят най - накрая , когато навсякаде другаде си отслабнал

28.05.07
21:44

Яки тренировки трябват за това. Тичането ще помогне можеш да слагаш повече дрехи но все пак внимавай щото е лято, да не получиш топлинен удар ;). Можеш и да се хванеш така като хоби с някакъв спорт - плуване футбол, а от интеживен баскет най яко се сваля. И внимавай с храните за сладко направо забрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1