Отслабване

29.05.07
17:10

пичове значи съм 8 клас и тежа 65 кила.Имам не мн.голям корем но пак си го имам.Кажете ми как да го сваля ходя на зала и прая колело.Няква диета ще трябва ли или ?!!

Тялото ти сега се развива - недей да го ограничаваш от нищо. Яж в нормални количества и наблягай на добрите храни - месо, сирене, кашкавал, яйца, плодове, зеленчуци и т.н. от баш храните си. А не банички, дюнери, пици и така нататък. Тия вторите ги отпиши и си тренирай редовно.

29.05.07
17:24

еми тоя корем как да го сваля щот искам да го махна пречи ми!!

29.05.07
17:57

ще го свалиш постепенно с тренировки и правилно хранене .

29.05.07
18:18

за колко време ще го сваля горе долу и какво точно тряя да ям имали определени храни или нещо което да не ям???

29.05.07
20:29

наблегдни на протеина в храната - месо, яйца, извара, сирене, кашкавал. въглехидрати си набавяй от ориз, картофи, пълнозърнест хляб,овесени ядки . общо взето гледай съотношенията протеин и въглехидрат да са ти 2:1 . изключи всички junk food, пържено, тестяно (дюнери,пици,банички,тутманици и т.н.), газирано. сладко може в много малки количества. пий вода на ден най-малко 2-3 л. след тренировка си прави кардио по 2-3 пъти седмично. Засега е това, друго не се сещам в момента, ако съм пропуснал нещо моля да ме поправят. успех в залата .

30.05.07
15:03

казано от cafu на 29.05.07, 20:29:

наблегдни на протеина в храната - месо, яйца, извара, сирене, кашкавал. въглехидрати си набавяй от ориз, картофи, пълнозърнест хляб,овесени ядки . общо взето гледай съотношенията протеин и въглехидрат да са ти 2:1 . изключи всички junk food, пържено, тестяно (дюнери,пици,банички,тутманици и т.н.), газирано. сладко може в много малки количества. пий вода на ден най-малко 2-3 л. след тренировка си прави кардио по 2-3 пъти седмично. Засега е това, друго не се сещам в момента, ако съм пропуснал нещо моля да ме поправят. успех в залата .

протеините не са ли пиеха за маса?!!а и какво ще рече това Кардио ще може ли да ми го обесниш

30.05.07
16:21

При отслабване се взема повече протеин, отколкото за маса, защото иначе ще ти се разградят мускулите.Кардио означава аеробна тренировка - бягане, велоергуметър и т.н.

BE

30.05.07
21:22

zdr na vsi4ki az sam na 15 godini i iskam da svalq pone 10 kg molq kajete mi kakvo da piq pls

IN

31.05.07
07:33

казано от beby на 30.05.07, 21:22:

zdr na vsi4ki az sam na 15 godini i iskam da svalq pone 10 kg molq kajete mi kakvo da piq pls

Първо пиши на български! :)
и не ти трябват добавки оше си малък , само се храни както трябва избягвай “junk food” и газираните напитки! :)

31.05.07
16:10

да не стане така кат почна да зимам протеини да напалнея повече и да имам по голям корем!?!?!

IN

31.05.07
19:12

казано от Becks1 на 31.05.07, 16:10:

да не стане така кат почна да зимам протеини да напалнея повече и да имам по голям корем!?!?!

Категорично НЕ! :)

PA

13.06.07
20:33

здравейте на всички,на 14 год.съм 172 висок и тежа около 90 кг.Ходя на фитнес,но не правя упражнения за отслабване.моля някой да ми каже някаква програма

19.06.07
19:09

можели да ми направите някакъф  начин за хранене да мога да сваля корема !!!

20.06.07
08:44

Парво  мазнините от корема не може да се махнат  локално!!  когато отсльбваш не избираш каде  тялото само си зима и ти нямаш избор!!65 кила не са мноо!! колко  си висок!! Начина на  хранене  за  отслабване е НВД!!

Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 20.06.07 08:45.

20.06.07
10:58

ми висок съм към 173-174 там някаде ама искам да махна корема кажете някакаф начин!!

20.06.07
11:37

Бате  ти хич не си дебел  просто  сиурно не са ти равити раменете  гардите и  гарба !! почваи тренираш маса  после  ше чистиш

20.06.07
13:21

Пич аз също съм осми клас и благодарение на всички колеги от форума и на YODA до сега за около месец съм свалих 5 килограма :) .Според мен това е в границите на нормалното и полезното за организма :) :P .Те по-нагоре ти казаха хората-избягвай дюнери,пици,бял хляб,всички видове тестени изделия и така-резултатите няма да закъснеят :) .И да знаеш,че тая работа с отслабването или с правенето на мускули не става за една седмица-иска се постоянство и търпение :) ;)

20.06.07
15:56

аз съм на 17 взимам л-карнитин и се храня само с месо и салати,понякога и варени картофи,ориз
при мен има ефект.(правя и кардио) не ям тестени храни и всичко което се прави в заведения за бързо хранене ,павилиони за закуска до училището,газирано и секви подобни боклуци ;)

Мнението беше редактирано от QcK на 20.06.07 16:00.

20.06.07
19:50

Не  зимаи  Л -карнинтин и фет барнер  на тая  вазраст братле!! не е  необходимо а и  тялото привиква и като го спреш няма да можеш да  сваляш както ако не си го зимал!!  Тялото свиква на добавките !!

20.06.07
21:36

казано от ivo_the_monster на 20.06.07, 11:37:

Бате  ти хич не си дебел  просто  сиурно не са ти равити раменете  гардите и  гарба !! почваи тренираш маса  после  ше чистиш

ми не съм чак толкоз дебел ама имам малък корем и острани паласки малко и искам да ги махна можеш ли да ми помогнеш??

21.06.07
14:10

Ако искаш да отслабнеш почваш яко  кардио секи ден освен дните дето си на тренировка  ( увеличаваш времето  постепенно)  освен тва  НВД !! НВД то  е  сигурна  диета  иначе  в саита има някво  ”  сваляне  на  килограми с  РБД”  !! Моито мнение  обаче е да  направиш мусколи  и тогава  да  чиситиш щото  ще станеш мноо  слаб след  НВДто  !! Човек които е  65 кила  и  е на твоя  раст  нее  за  НВД!!

21.06.07
21:17

казано от ivo_the_monster на 21.06.07, 14:10:

Ако искаш да отслабнеш почваш яко  кардио секи ден освен дните дето си на тренировка  ( увеличаваш времето  постепенно)  освен тва  НВД !! НВД то  е  сигурна  диета  иначе  в саита има някво  ”  сваляне  на  килограми с  РБД”  !! Моито мнение  обаче е да  направиш мусколи  и тогава  да  чиситиш щото  ще станеш мноо  слаб след  НВДто  !! Човек които е  65 кила  и  е на твоя  раст  нее  за  НВД!!

значи да направя първо мускули  и после да се изчиствам???А я ми вижте програмата и кажете как е дали стаа за мен или тряя друга.
1ден-Гърди,предно и средно рамо,корем-не го прая винаги,,2ден-Гръб,задно рамо,3ден-почивка,4ден-бицепс,трицепс може и корем,5ден-крака и корем,6-7 ден почивка!

Мнението беше редактирано от Becks1 на 22.06.07 09:32.

22.06.07
10:45

Звучи добре  марак че аз не  права  рацете  в  един ден ама се пак аз сам на  3 дневен сплит !! добре си е  тренировката според мен  !! тва  което  ми хареса  е  че си слойил  краката  в  1 ден  сами  за тях  трябва мноо упрайнения !!

22.06.07
15:34

казано от ivo_the_monster на 22.06.07, 10:45:

Звучи добре  марак че аз не  права  рацете  в  един ден ама се пак аз сам на  3 дневен сплит !! добре си е  тренировката според мен  !! тва  което  ми хареса  е  че си слойил  краката  в  1 ден  сами  за тях  трябва мноо упрайнения !!

а за човек нетряя ли няква програма за хранена да имам за по бърз ефект и за премахване на корема!!А и вчера един ми вика че небило хубаво да се ходи лято на зала щот се губело мускулна маса тва вярно ли е според мен не ама аз пак да питам!!

22.06.07
17:19

еми  тва  са  глупости  тренираи си винаги  !! Ако  решиш да праиш релеф - НВД ако праиш маса  ядеш яко  храна  -  сложни ваглехидрати ; и протеини  и  по малко мазнини  саотношението  ваглехидрати  протеини  мазнини е  5:2:1 на килограм тегло!!!

22.06.07
21:38

нетряя ли няква програма за хранене да имам а и на мен ми тряя да прая релеф не маса щот аз маса си имам!

22.06.07
21:58

НВД  е нисковаглехидратна  диета  за  отслабване

Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 22.06.07 22:01.

22.06.07
21:59

хм казаха ми,че като не си на трен няма смисъл да се пие л-карнитина преди лягане
това вярно ли е?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1