29.05.07
17:10
пичове значи съм 8 клас и тежа 65 кила.Имам не мн.голям корем но пак си го имам.Кажете ми как да го сваля ходя на зала и прая колело.Няква диета ще трябва ли или ?!!
29.05.07
17:15
Тялото ти сега се развива - недей да го ограничаваш от нищо. Яж в нормални количества и наблягай на добрите храни - месо, сирене, кашкавал, яйца, плодове, зеленчуци и т.н. от баш храните си. А не банички, дюнери, пици и така нататък. Тия вторите ги отпиши и си тренирай редовно.
за колко време ще го сваля горе долу и какво точно тряя да ям имали определени храни или нещо което да не ям???
наблегдни на протеина в храната - месо, яйца, извара, сирене, кашкавал. въглехидрати си набавяй от ориз, картофи, пълнозърнест хляб,овесени ядки . общо взето гледай съотношенията протеин и въглехидрат да са ти 2:1 . изключи всички junk food, пържено, тестяно (дюнери,пици,банички,тутманици и т.н.), газирано. сладко може в много малки количества. пий вода на ден най-малко 2-3 л. след тренировка си прави кардио по 2-3 пъти седмично. Засега е това, друго не се сещам в момента, ако съм пропуснал нещо моля да ме поправят. успех в залата .
казано от cafu на 29.05.07, 20:29:
наблегдни на протеина в храната - месо, яйца, извара, сирене, кашкавал. въглехидрати си набавяй от ориз, картофи, пълнозърнест хляб,овесени ядки . общо взето гледай съотношенията протеин и въглехидрат да са ти 2:1 . изключи всички junk food, пържено, тестяно (дюнери,пици,банички,тутманици и т.н.), газирано. сладко може в много малки количества. пий вода на ден най-малко 2-3 л. след тренировка си прави кардио по 2-3 пъти седмично. Засега е това, друго не се сещам в момента, ако съм пропуснал нещо моля да ме поправят. успех в залата .
протеините не са ли пиеха за маса?!!а и какво ще рече това Кардио ще може ли да ми го обесниш
При отслабване се взема повече протеин, отколкото за маса, защото иначе ще ти се разградят мускулите.Кардио означава аеробна тренировка - бягане, велоергуметър и т.н.
30.05.07
21:22
zdr na vsi4ki az sam na 15 godini i iskam da svalq pone 10 kg molq kajete mi kakvo da piq pls
31.05.07
07:33
казано от beby на 30.05.07, 21:22:
zdr na vsi4ki az sam na 15 godini i iskam da svalq pone 10 kg molq kajete mi kakvo da piq pls
Първо пиши на български! :)
и не ти трябват добавки оше си малък , само се храни както трябва избягвай “junk food” и газираните напитки! :)
да не стане така кат почна да зимам протеини да напалнея повече и да имам по голям корем!?!?!
31.05.07
19:12
казано от Becks1 на 31.05.07, 16:10:
да не стане така кат почна да зимам протеини да напалнея повече и да имам по голям корем!?!?!
Категорично НЕ! :)
13.06.07
20:33
здравейте на всички,на 14 год.съм 172 висок и тежа около 90 кг.Ходя на фитнес,но не правя упражнения за отслабване.моля някой да ми каже някаква програма
20.06.07
08:44
Парво мазнините от корема не може да се махнат локално!! когато отсльбваш не избираш каде тялото само си зима и ти нямаш избор!!65 кила не са мноо!! колко си висок!! Начина на хранене за отслабване е НВД!!
Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 20.06.07 08:45.
ми висок съм към 173-174 там някаде ама искам да махна корема кажете някакаф начин!!
20.06.07
11:37
Бате ти хич не си дебел просто сиурно не са ти равити раменете гардите и гарба !! почваи тренираш маса после ше чистиш
Пич аз също съм осми клас и благодарение на всички колеги от форума и на YODA до сега за около месец съм свалих 5 килограма :) .Според мен това е в границите на нормалното и полезното за организма :) :P .Те по-нагоре ти казаха хората-избягвай дюнери,пици,бял хляб,всички видове тестени изделия и така-резултатите няма да закъснеят :) .И да знаеш,че тая работа с отслабването или с правенето на мускули не става за една седмица-иска се постоянство и търпение :) ;)
аз съм на 17 взимам л-карнитин и се храня само с месо и салати,понякога и варени картофи,ориз
при мен има ефект.(правя и кардио) не ям тестени храни и всичко което се прави в заведения за бързо хранене ,павилиони за закуска до училището,газирано и секви подобни боклуци ;)
Мнението беше редактирано от QcK на 20.06.07 16:00.
20.06.07
19:50
Не зимаи Л -карнинтин и фет барнер на тая вазраст братле!! не е необходимо а и тялото привиква и като го спреш няма да можеш да сваляш както ако не си го зимал!! Тялото свиква на добавките !!
казано от ivo_the_monster на 20.06.07, 11:37:
Бате ти хич не си дебел просто сиурно не са ти равити раменете гардите и гарба !! почваи тренираш маса после ше чистиш
ми не съм чак толкоз дебел ама имам малък корем и острани паласки малко и искам да ги махна можеш ли да ми помогнеш??
21.06.07
14:10
Ако искаш да отслабнеш почваш яко кардио секи ден освен дните дето си на тренировка ( увеличаваш времето постепенно) освен тва НВД !! НВД то е сигурна диета иначе в саита има някво ” сваляне на килограми с РБД” !! Моито мнение обаче е да направиш мусколи и тогава да чиситиш щото ще станеш мноо слаб след НВДто !! Човек които е 65 кила и е на твоя раст нее за НВД!!
казано от ivo_the_monster на 21.06.07, 14:10:
Ако искаш да отслабнеш почваш яко кардио секи ден освен дните дето си на тренировка ( увеличаваш времето постепенно) освен тва НВД !! НВД то е сигурна диета иначе в саита има някво ” сваляне на килограми с РБД” !! Моито мнение обаче е да направиш мусколи и тогава да чиситиш щото ще станеш мноо слаб след НВДто !! Човек които е 65 кила и е на твоя раст нее за НВД!!
значи да направя първо мускули и после да се изчиствам???А я ми вижте програмата и кажете как е дали стаа за мен или тряя друга.
1ден-Гърди,предно и средно рамо,корем-не го прая винаги,,2ден-Гръб,задно рамо,3ден-почивка,4ден-бицепс,трицепс може и корем,5ден-крака и корем,6-7 ден почивка!
Мнението беше редактирано от Becks1 на 22.06.07 09:32.
22.06.07
10:45
Звучи добре марак че аз не права рацете в един ден ама се пак аз сам на 3 дневен сплит !! добре си е тренировката според мен !! тва което ми хареса е че си слойил краката в 1 ден сами за тях трябва мноо упрайнения !!
казано от ivo_the_monster на 22.06.07, 10:45:
Звучи добре марак че аз не права рацете в един ден ама се пак аз сам на 3 дневен сплит !! добре си е тренировката според мен !! тва което ми хареса е че си слойил краката в 1 ден сами за тях трябва мноо упрайнения !!
а за човек нетряя ли няква програма за хранена да имам за по бърз ефект и за премахване на корема!!А и вчера един ми вика че небило хубаво да се ходи лято на зала щот се губело мускулна маса тва вярно ли е според мен не ама аз пак да питам!!
22.06.07
17:19
еми тва са глупости тренираи си винаги !! Ако решиш да праиш релеф - НВД ако праиш маса ядеш яко храна - сложни ваглехидрати ; и протеини и по малко мазнини саотношението ваглехидрати протеини мазнини е 5:2:1 на килограм тегло!!!
нетряя ли няква програма за хранене да имам а и на мен ми тряя да прая релеф не маса щот аз маса си имам!
22.06.07
21:58
НВД е нисковаглехидратна диета за отслабване
Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 22.06.07 22:01.