Свежа програмка - мнения

VE

29.05.07
15:38

Какво мислите за следната програма като разпределение на мускулните групи :

1) Понеделник - Гърди
2) Вторник - Крака + Рамо
3) Сряда - Почивка
4) Четвъртък -  Гръб + Теглич
5) Петък - Трицепс + Бицепс
6) Събота - Почивка
7) Неделя - Почивка

29.05.07
15:58

Аз бих ги разпределил така

1) Понеделник - Гърди
2) Вторник - Гръб + Теглич
3) Сряда - Почивка
4) Четвъртък - Крака + Рамо
6) Събота - Почивка
7) Неделя - Почивка

Харесва ми.

От двете, предпочитам на vE, но имам въпрос. Какво по дяволите е “теглич”?!  :ohh:

Доколкото знам някой така викат на трапеца.Аз лично него го правя с рамене защото при мен тогава много се натоварва.

Трапеца е това да.

30.05.07
11:15

Може би тогава трябвя да викаме на бицепса - сгъвач а на трицепса бутач :)

VE

30.05.07
11:55

Ради имаш 4300 мнения и незнаеш на кое казват “теглич”...иначе мерси за отговорите и  очаквам още

казано от vE на 30.05.07, 11:55:

Ради имаш 4300 мнения и незнаеш на кое казват “теглич”...иначе мерси за отговорите и  очаквам още

Аз повечето ги знам на латински, а не на жаргон, поназнаивам и разни други неща, но явно си над мен. Приятен ти ден и успех в тренировките.

30.05.07
13:10

vE и моята програма е горе-долу същата , само че сам разменил вторника с петъка ;)

VE

30.05.07
19:34

не съм казал, че съм над теб...просто се учудвам че не си чувал никога за “теглич”...Повечето хора така го наричат аз много рядко чувам някой да каже трапец ...По-здрави

MA

31.05.07
14:51

харесва ми тая програма

VE

14.10.07
22:52

Да биваше я програмата...биваше казвам, защото не тренирам вече по нея.Вече тренирам 5 пъти седмично и съм доволен.Осъзнах, че рамо и крака в един ден е много кофти ... преразпределих си на ново мускулните групи и сега съм на 6.Успех на всички.

15.10.07
04:02

казано от The Prowler на 29.05.07, 15:58:

Аз бих ги разпределил така

1) Понеделник - Гърди
3) Сряда - Почивка
4) Четвъртък - Крака + Рамо
6) Събота - Почивка
7) Неделя - Почивка

Съгласен. Само дето според мен е по-добре

1) Понеделник - Гърди
3) Сряда - Почивка
4) Четвъртък - Трицепс + Бицепс
5) Петък - Крака + Рамо
6) Събота - Почивка
7) Неделя - Почивка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1