30.05.07
13:20
ако може да ми кажете някакви упражнения за бицепсите с дъмбели ще ми е наистина от полза :) правя бицепсово,концентрично и от време на време хамър сгъване.за сега сам доволен но ми се иска нещо ново.
мерси предварително
30.05.07
15:36
Скотово сгъване с дъмбел.
30.05.07
15:38
казано от seth на 30.05.07, 13:20:
ако може да ми кажете някакви упражнения за бицепсите с дъмбели ще ми е наистина от полза :) правя бицепсово,концентрично и от време на време хамър сгъване.за сега сам доволен но ми се иска нещо ново.
мерси предварително
Пробвай супинирани или прунирани флексии от полу клек със дъмбел, като натоварваш късата глава на бицепса за приоритетното и нарастване вследствие на 48 часовата хипертрофия( нали всички тука са разбирачи- модератори, потребители, говорят латински, немски..хаххаха)
мерси за отговорите :) само не можах да намеря нищо за “супинирани и прунирани флексии от полу клек” ако може да ми го обясниш или да ми дадеш някоя страница с инфо :) мерси предварително :)
30.05.07
19:38
казано от seth на 30.05.07, 18:07:
мерси за отговорите :) само не можах да намеря нищо за “супинирани и прунирани флексии от полу клек” ако може да ми го обясниш или да ми дадеш някоя страница с инфо :) мерси предварително :)
Шегувам се(разбрал си го де :) ) Сгъване с дъмбели/лост, от наклонена лежанка, прав, скотово и концентрично(няма да нарастнат ръцете-те са за оформяне-но може да разнообразиш щом мислиш че имаш нужда), може да комбинираш набиране с тесен хват отпред. ръст? кг?
Спайдер сгъване,а именно от полунаклон се ляга на пейката на гърди,ръцете сочат на долу,взимаш 2 дъмбела и сгъваш,като държиш лактите да сочат надолу,а не настрани.
казано от МИЛЕ на 31.05.07, 04:02:
Спайдер сгъване,а именно от полунаклон се ляга на пейката на гърди,ръцете сочат на долу,взимаш 2 дъмбела и сгъваш,като държиш лактите да сочат надолу,а не настрани.
Това съм виждал много рядко накой да го прави, а е мнооого добро упражнение, може и с лостда се прави.