предмишница

31.05.07
09:59

не намерих никъде в сайта упражнения за предмишница някой ако може да помогне със съвет благодаря

31.05.07
11:44

аз намерих за предмишница в musculibg.com (сори че прява реклама на друг саит ама ... :) ) освен това голям ефект имат и онези гумички за стискане (надявам се се сещаш :)

31.05.07
12:06

нещо не мога да се ориентирам в този сайт само линкове към други сайтове има това ли е

31.05.07
12:49

muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=1&id=48&Itemid=100 и аз нз какво става със саита но пробвай този линк надявам се да стане :)

EF

08.06.07
17:43

Най-добре си вземи ХЕНДГРИЛ или както го знаят повечето щипка за стискане много ми помага на мене :)

Бицепсово сгъване с обратен хват.

11.06.07
19:17

казано от Jorku на 08.06.07, 20:43:

Бицепсово сгъване с обратен хват.

...таргет: брахиорадилиса (или бъркам  8-/ )

Ахам. Натоварва екстра предмишницата като цяло дори.

29.06.07
15:07

казано от seth на 31.05.07, 11:44:

аз намерих за предмишница в musculibg.com (сори че прява реклама на друг саит ама ... :) ) освен това голям ефект имат и онези гумички за стискане (надявам се се сещаш :)

От къде мога да намеря такава? Имех една и тя се скъса - търсих по спортните магазини, и продавача ме гледа като изпаднал ...

29.06.07
15:28

казано от Bo0mer на 29.06.07, 15:07:

казано от seth на 31.05.07, 11:44:

От къде мога да намеря такава? Имех една и тя се скъса - търсих по спортните магазини, и продавача ме гледа като изпаднал ...

В Метро, в Спорт-Депот/Бизнес парк/  - там има машинки (хендгрип), ама са много меки.

Можеш да погледнеш и във  спортния магазин в подлеза на спирка Студентски общежития. Това е на една спирка с тролей след Плиска в посока Младост. Там имаше гуми за стискане и то доста добър асортимент - различни по големина, твърдост и т.н. :)

Иначе упражненията:
1 сгъване и разгъване на китките
2 сгъване с надхват и
3 навиване и развиване  на ‘лост’ с  тежест - ръкохватка с въже към което е прикрепено тежест.

2 и 3 се усещат най-яко. :P

Мнението беше редактирано от 6th на 29.06.07 15:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1