31.05.07
09:59
не намерих никъде в сайта упражнения за предмишница някой ако може да помогне със съвет благодаря
аз намерих за предмишница в musculibg.com (сори че прява реклама на друг саит ама ... :) ) освен това голям ефект имат и онези гумички за стискане (надявам се се сещаш :)
31.05.07
12:06
нещо не мога да се ориентирам в този сайт само линкове към други сайтове има това ли е
muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=category§ionid=1&id=48&Itemid=100 и аз нз какво става със саита но пробвай този линк надявам се да стане :)
08.06.07
17:43
Най-добре си вземи ХЕНДГРИЛ или както го знаят повечето щипка за стискане много ми помага на мене :)
08.06.07
20:43
Бицепсово сгъване с обратен хват.
казано от Jorku на 08.06.07, 20:43:
Бицепсово сгъване с обратен хват.
...таргет: брахиорадилиса (или бъркам 8-/ )
11.06.07
19:45
Ахам. Натоварва екстра предмишницата като цяло дори.
казано от seth на 31.05.07, 11:44:
аз намерих за предмишница в musculibg.com (сори че прява реклама на друг саит ама ... :) ) освен това голям ефект имат и онези гумички за стискане (надявам се се сещаш :)
От къде мога да намеря такава? Имех една и тя се скъса - търсих по спортните магазини, и продавача ме гледа като изпаднал ...
казано от Bo0mer на 29.06.07, 15:07:
казано от seth на 31.05.07, 11:44:
От къде мога да намеря такава? Имех една и тя се скъса - търсих по спортните магазини, и продавача ме гледа като изпаднал ...
В Метро, в Спорт-Депот/Бизнес парк/ - там има машинки (хендгрип), ама са много меки.
Можеш да погледнеш и във спортния магазин в подлеза на спирка Студентски общежития. Това е на една спирка с тролей след Плиска в посока Младост. Там имаше гуми за стискане и то доста добър асортимент - различни по големина, твърдост и т.н. :)
Иначе упражненията:
1 сгъване и разгъване на китките
2 сгъване с надхват и
3 навиване и развиване на ‘лост’ с тежест - ръкохватка с въже към което е прикрепено тежест.
2 и 3 се усещат най-яко. :P
Мнението беше редактирано от 6th на 29.06.07 15:30.