28.05.07
18:18
Значи ако се храня чисто,правя кардио след тренировка и пия креатин ще изгоря ли подкожние мазнини и ще натрупам ли допулнително мускулна маса?
28.05.07
18:23
Ми и двете едновремено е трудно постижимо - трябва ти добър хранителен режим.И става по-бавно.
28.05.07
18:28
По добре бързо се изчисти както трябва, после му мисли за маса.
С добър хранителен режим наистина става, ама не много бързо, аз в момента правя нещо подобно и ми е доста трудно. Щом ще чистиш кардиото е задължително, но освен нещата, които изброи добре би било да приемаш и BCAA и глутамин, иначе трудно ще запазиш мускула.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.05.07 19:10.
a edin byrz въпрос колко време чистите ако имате малко мазнини и колко пари са тея ВСАА и глутамин каквото и да са тва
казано от FantarE на 28.05.07, 19:45:
a edin byrz въпрос колко време чистите ако имате малко мазнини и колко пари са тея ВСАА и глутамин каквото и да са тва
http://www.hdobavki.hit.bg/Pove4e%20za/Glutamin.html
http://www.hdobavki.hit.bg/Pove4e%20za/Amino.html—> чети за Левцин, Изолевцин и Валин - това са амино киселините разклонена верига.
не аз исках да питам за запазване на мм при чистене а тука пише че стимулира растежа на мен тва не ми трябва трябва ми само за запазване на мм
Ами не четеш!
- Левцин - регулира протеиновия синтез, като основните му функции се изразяват в подобряване на мозъчната дейност, подтискане на болката, предпазване от мускулен разпад и загуба на мускулна маса.
аха ми то вчера беше късно кат го четох и за тва и много не съм обърнал внимание та като си ги купувам тея работи ква да кажа дай ми всаа и просто глутамин от тях пишеше че нема странични ефекти ако не прекаля но все пак кви са те
аз също чистя и дигам мускулна маса и се получава намалих талията изчистих гърдите,корема,учудващо за мен паласките изчезнаха,гърба ми стана по-широк,ръцете и рамената станаха по-релефни като станаха и по-големи
направил съм си НВД и взимам суроватъчен протеин-от 3 седмици съм на такъв режим и има много добър резултат
дългичка е :) нажлягам на много и разнообразна храна всеки ден различно ям
но става и с ограничаване на яденето теми има колкото искаш в раздел хранене
От НВД не се ли гори у мускул.Аз се страхувам от тая диета да не отслабна много бързо,защото се гори мускул.И понеже са млако въглехидрате за деня и поради това си мисля че можа да стане така.
Мнението беше редактирано от Ест на 31.05.07 19:27.
31.05.07
19:57
Имам един въпрос към МОНСТАРА. Сега щото ще почвам след 1 седмица НВД-то е първия 1 месец ще ги намалявам постепенно като стигна до 1.2*кг.След това 1 месец на НВД и след тва пак 1 месец ще ги овеличавам постепенно докато стигна нормалните норми на РБР-то.Първия ми въпрос е какво мислиш за това. Втория е като правя кардио ще правя 3 пъти в седмицата и мисля двато пъти да са след тренировка, защото нямам вело и третия път събота или неделя сутрин да тичам та въпроса е като взимам преди и след тренировка протеин и събота като тичам като зимам преди и след така максимално ще запазя мускулна маса нали и незнам дали е правилно сутрин уж на гладно но да зимам протеин да не загубя ММ.
За съжаление няма да съм ти от полза за НВД-то, просто не съм компетентен в изчисления на хранителни стойности, коефициенти, дрън-дрън...но виж що се отнася до кардоито - правилно си решил, едиственото което мога да кажа е, че от тичането се сваля много повече мускул отколкото с велото. Не е уместно да се налееш с протеин преди тичането, защото ще ти тежи - тук по-добрият вариант е BCAА преди тичането. Протеина може да се пие по всяко време, като сутрин е добре да е на гладно и след 1 час закуска.
П.П. за НВД попитай на лс примерно BobaN, виждал съм, че той е доста активен по тези теми.
02.06.07
12:58
Да за БЦАА-то си прав, но сам ученик и майка ми плаща всичко та за 2 месеца ми трябват 420 лева,които майками ми ги дава за протеини и ще си взема 20 пак. миоплекс и повече не мога да дам за това мисля, че това с протеините е вариант при положение че не мога да си зема БЦАА