02.06.07
08:14
Значи за 7 месеца спрях фитнеса и застоях яко у нас и качих 20кг. Имам пре-достатъчно време да ги сваля, сега почнах пак фитнес и тренировки, но идеята е с какво Фет бърнърче да си помогна. Някакви идеи ако иамте споделете. Прочетох по форума и май нямаше нещо, което да ен е оплюто. В самия фитнес ми предложиха като най-добър вариант: BioGame Maximal Fat Burners.
казано от Hyper на 02.06.07, 08:14:
Значи за 7 месеца спрях фитнеса и застоях яко у нас и качих 20кг. Имам пре-достатъчно време да ги сваля, сега почнах пак фитнес и тренировки, но идеята е с какво Фет бърнърче да си помогна. Някакви идеи ако иамте споделете. Прочетох по форума и май нямаше нещо, което да ен е оплюто. В самия фитнес ми предложиха като най-добър вариант: BioGame Maximal Fat Burners.
Какво да кажа освен не си зимаи Бг продукти , не е ясно какво има в тях. Ще ти препоръчам American Muscle Super Fat Burner - не помня точно, но около 18лв (може и по-малко) разликата в цената е минимална не си струва.
02.06.07
17:06
Ами освен, че аз ше затвърдя мнението за качеството на българските средства, ще добавя, че ефектът на фет бърнарите плюс л-карнетин ше те напрай торпедо...
Аз съм пил фет-барнари на оптимум - доволен съм, сега пия на victory, заедно с л-карнетин на същата марка, и съм още по-доволен... Излиза 65 лева, един цикъл, ако може така да се нарече...