Още един въпрос какво да си взема :)

02.06.07
08:14

Значи за 7 месеца спрях фитнеса и застоях яко у нас и качих 20кг. Имам пре-достатъчно време да ги сваля, сега почнах пак фитнес и тренировки, но идеята е с какво Фет бърнърче да си помогна. Някакви идеи ако иамте споделете. Прочетох по форума и май нямаше нещо, което да ен е оплюто. В самия фитнес ми предложиха като най-добър вариант: BioGame Maximal Fat Burners.

02.06.07
15:55

казано от Hyper на 02.06.07, 08:14:

Значи за 7 месеца спрях фитнеса и застоях яко у нас и качих 20кг. Имам пре-достатъчно време да ги сваля, сега почнах пак фитнес и тренировки, но идеята е с какво Фет бърнърче да си помогна. Някакви идеи ако иамте споделете. Прочетох по форума и май нямаше нещо, което да ен е оплюто. В самия фитнес ми предложиха като най-добър вариант: BioGame Maximal Fat Burners.

Какво да кажа освен не си зимаи Бг продукти , не е ясно какво има в тях. Ще ти препоръчам American Muscle Super Fat Burner - не помня точно, но около 18лв (може и по-малко) разликата в цената е минимална не си струва.

RA

02.06.07
17:06

Ами освен, че аз ше затвърдя мнението за качеството на българските средства, ще добавя, че ефектът на фет бърнарите плюс л-карнетин ше те напрай торпедо...
Аз съм пил фет-барнари на оптимум - доволен съм, сега пия на victory, заедно с л-карнетин на същата марка, и съм още по-доволен...  Излиза 65 лева, един цикъл, ако може така да се нарече...

02.06.07
18:41

Ето ти за ориентир:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/23336/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1