02.06.07
12:33
Здравейте.Аз съм на 15 години.Висок съм 176 и тежа 62.Искам да извада плочките това ми е проблема само и малко корема ама съвсем леко.Неспортувам нищи искам да са пробвас с диетата “Японско Чудо” вие какво ще кажете дали ще ми помогне :)
02.06.07
18:03
Мани се с тая ‘японска простотия’, а просто ограничи сладкото, хляба, пърженото и наблегни на някъв спорт.. не ти трябват никви диети на 15 години..
02.06.07
18:09
За жалост немога да избегна сладкото и гляба.Ето я диетката ще сваля мнгоо от нея аз искам да сваля да подчертая плочките ;)
1 ден:
Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар
Обяд: 2 твърдо сварени яйца
Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор
2 ден:
Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар, сухар
Обяд: 2 твърдо сварени яйца
Вечеря: шунка, салата, 1 ч.чаша кисело мляко без подсладители
3 ден:
Обяд: зеленчуци, плод
Вечеря:2 твърдо сварени яйца, шунка, салата
4 ден:
Обяд: 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови
Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор
5 ден:
Закуска: настърган морков с лимон
Обяд: печена риба и домати
Вечеря: не се яде
6 ден:
Обяд: 200 гр варено пилешко месо и салата
Вечеря: 2 твърдо сварени яйца и настърган морков
7 ден:
Обяд: парче месо, кисел плод
Вечеря: може да се яде всичко
Това се повтаря две седмици.Какво ще кажете ? :)
Мнението беше редактирано от screams92 на 02.06.07 18:10.
02.06.07
18:12
Че на 15 години и кафета ли вече пиете.. честно, не знам кой е този дето ще се намери да ти обяснява подробно, защо тази диета е мека казано малоумна и т.н. но няма да съм аз.. не можел да откаже сладкото и хляба.. бах.. ми ограничи ги поне, но в никакъв случей не си причинявай изнасилване на организма с тая ‘диета’..
02.06.07
18:37
някой ако иска да даде скайпа да си лафиме малко :)
казано от screams92 на 02.06.07, 12:33:
Здравейте.Аз съм на 15 години.Висок съм 176 и тежа 62.Искам да извада плочките това ми е проблема само и малко корема ама съвсем леко.Неспортувам нищи искам да са пробвас с диетата “Японско Чудо” вие какво ще кажете дали ще ми помогне :)
нямам намерение да се заяждам, но ЗА ДА ИЗВАДИШ ПЛОЧКИ, ТРЯБВА ДА ГИ ИМАШ И ТОВА БЕЗ ТРЕНИРОВКА НЕ СТАВА!!!!!като ти гледам размерите, мога да се сетя колко мускул има по теб.като почнеш диета с чудо или без, ще остане само кожа с арматура и тук-там някоя жила и ако се покаже нещо на корема ще е не плочка, а кора за баница(толкова тънка).
извинявам се за топика и нямам намерение да се карам с никого
03.06.07
02:36
Аз първо си мислех, че ти си я измислил тая диета и си казвам “Ок, момчето сигурно не разбира, за това”. Обаче в следващия момент осъзнавам, че това е въпросното “японско чудо”. Не знам да се смея ли, да плача ли. И това го е писал некой, дето се има за знаещ и разбиращ и е почувствал неистов порив да сподели “знанията си” с цялото земно население.
Ден 5, вечеря - не се яде. Е тука паднах от коня. Или пък “Ден 7, Вечеря: може да се яде всичко “. Това явно се явява някакво зареждане.
Сериозно, не се захващай с това, чисто самоубийство си е. Освен ако не ядеш в промишлени количества дадените работи, не знам как ще докараш дори 1000 ккалории, при условие, че закуска практически НЯМА в нито един ден. Това си е чисто гладуване.
03.06.07
04:34
Нз но сестрами от 70 кг свали на 60кг за 2-седмици и сега е вече 59 кг 6 месеца и не е качила даже 1 кг :)