Мнение...

SC

02.06.07
12:33

Здравейте.Аз съм на 15 години.Висок съм 176 и тежа 62.Искам да извада плочките това ми е проблема само и малко корема ама съвсем леко.Неспортувам нищи искам да са пробвас с диетата “Японско Чудо” вие какво ще кажете дали ще ми помогне :)

02.06.07
17:51

Напиши я или поне дай линк.  ;)

02.06.07
18:03

Мани се с тая ‘японска простотия’, а просто ограничи сладкото, хляба, пърженото и наблегни на някъв спорт.. не ти трябват никви диети на 15 години..

SC

02.06.07
18:09

За жалост немога да избегна сладкото и гляба.Ето я диетката ще сваля мнгоо от нея аз искам да сваля да подчертая плочките ;)

1 ден:

Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар

Обяд: 2 твърдо сварени яйца

Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор

2 ден:

Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар, сухар

Обяд: 2 твърдо сварени яйца

Вечеря: шунка, салата, 1 ч.чаша кисело мляко без подсладители

3 ден:

Обяд: зеленчуци, плод

Вечеря:2 твърдо сварени яйца, шунка, салата

4 ден:

Обяд: 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови

Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор

5 ден:

Закуска: настърган морков с лимон

Обяд: печена риба и домати

Вечеря: не се яде

6 ден:

Обяд: 200 гр варено пилешко месо и салата

Вечеря: 2 твърдо сварени яйца и настърган морков

7 ден:

Обяд: парче месо, кисел плод

Вечеря: може да се яде всичко

Това се повтаря две седмици.Какво ще кажете ? :)

Мнението беше редактирано от screams92 на 02.06.07 18:10.

02.06.07
18:12

Че на 15 години и кафета ли вече пиете.. честно, не знам кой е този дето ще се намери да ти обяснява подробно, защо тази диета е мека казано малоумна и т.н. но няма да съм аз.. не можел да откаже сладкото и хляба.. бах.. ми ограничи ги поне, но в никакъв случей не си причинявай изнасилване на организма с тая ‘диета’..

SC

02.06.07
18:37

някой ако иска да даде скайпа да си лафиме малко :)

02.06.07
19:15

казано от screams92 на 02.06.07, 12:33:

Здравейте.Аз съм на 15 години.Висок съм 176 и тежа 62.Искам да извада плочките това ми е проблема само и малко корема ама съвсем леко.Неспортувам нищи искам да са пробвас с диетата “Японско Чудо” вие какво ще кажете дали ще ми помогне :)

нямам намерение да се заяждам, но ЗА ДА ИЗВАДИШ ПЛОЧКИ, ТРЯБВА ДА ГИ ИМАШ И ТОВА БЕЗ ТРЕНИРОВКА НЕ СТАВА!!!!!като ти гледам размерите, мога да се сетя колко мускул има по теб.като почнеш диета с чудо или без, ще остане само кожа с арматура и тук-там някоя жила и ако се покаже нещо на корема ще е не плочка, а кора за баница(толкова тънка).
извинявам се за топика и нямам намерение да се карам с никого

03.06.07
00:28

Менюто ти супер бедно на енергия. В дългосрочен план нищо няма да постигнеш.

SI

03.06.07
02:36

Аз първо си мислех, че ти си я измислил тая диета и си казвам “Ок, момчето сигурно не разбира, за това”. Обаче в следващия момент осъзнавам, че това е въпросното “японско чудо”. Не знам да се смея ли, да плача ли. И това го е писал некой, дето се има за знаещ и разбиращ и е почувствал неистов порив да сподели “знанията си” с цялото земно население.

Ден 5, вечеря - не се яде. Е тука паднах от коня. Или пък “Ден 7, Вечеря: може да се яде всичко “. Това явно се явява някакво зареждане.

Сериозно, не се захващай с това, чисто самоубийство си е. Освен ако не ядеш в промишлени количества дадените работи, не знам как ще докараш дори 1000 ккалории, при условие, че закуска практически НЯМА в нито един ден. Това си е чисто гладуване.

SC

03.06.07
04:34

Нз но сестрами от 70 кг свали на 60кг за  2-седмици и сега е вече 59 кг 6 месеца и не е качила даже 1 кг :)

03.06.07
06:04

На жените им трябват по-малко калории.Плюс това те нямат особена мускулна маса, но ако ти предприемеш тази “диета”, ще ти окапят мускулите.

Мнението беше редактирано от DDD на 03.06.07 06:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1