корем

10.12.04
00:24

момчета даи те програма да си пребера коремьт имам 88 талия

DI

10.12.04
01:05

Не искам да те плаша, но това не се прави с упражнения, или поне не само. Първо трябва дa ми кажеш ходиш ли на фитнес ( по каква програма) или просто искаш да свалиш и не ходиш по фитнес зали. И в двата случея трябва да има:
1во - Яко тичане, скачане на въже и други подобни анаеробни упражнения... , разбирасе и коремни преси ( за долна и горна част )
и
2ро - Намери си диета която да спазваш, защото е най-важното ако искаш да свалиш.
За повече инфо напиши какво и как тренираш , какво искаш да постигнеш ако изобщо тренираш.

10.12.04
10:25

30мин кардио, последвано от 5-10мин преси ежедневно. Диетата е по-важната в случая. Можеш да си я избереш от тук
Успех! :)

10.12.04
11:17

30 минути кардио + 5-10 минути преси ежедневно не е необходимо да се прави защото може и да засили катаболизма . Може и само с диета и анаеробна тренировка да се свалят килограми и да се направи релеф. Всеки ден кардио и преси и то по минути е радикално ,но всичко идва от калорийният баланс.
по-здрави

10.12.04
12:58

Аз много това с талията не можах да го разбера какво искаше да каже с това 88 че има генетично голяма талия или кво

10.12.04
13:01

Ми много му е на човека 88 талия. Нормално е. Може да е нисък, лек или нещо друго. 88 си е голяма талия, ама пак си зависи. Моята ако смъкна до толкова шъ черпя :D

10.12.04
17:45

Почвай с диетата тя е 80 % от работата трябва да консумираш белтъчини в повече за да запазиш наличната мускулна маса , да намалиш до минимум въглехидратите.Като прецениш калорийте които вземаш да са по малко от калорийте дето израсходваш.За тренировката няма смисъл да обяснявам но бягането задължително 3-4 пъти в седмицата

10.12.04
18:25

Ае не смятам ,че трябва да се намалявят много въглехидратите спрямо протеините при релеф !
по-здрави

10.12.04
19:44

Ае не смятам ,че трябва да се намалявят много въглехидратите спрямо протеините при релеф !
по-здрави

Ако искаш да запазиш мускулите може и да не намаляваш много въглехидратите но общото количество калории които приемаш не трябва да надвишават разхода така съм съгласен.Но ако нямаш мускули да пазиш съм за ограничаване на въглехидратите защото ефекта ще дойде по бързо.Естествено става постепенно не бива да шашкаме организма с резки промени в диетата.Всичко рязко е лошо за организма

10.12.04
19:54

Немога да те разбера братле . Но има няколко вида диети и аз не съм почитател на НВД както ти казваш с повече протеини и минимум въглехидрати за релеф! Защото при нвд изглеждаш доста подпухнал и може да прекалиш с мазнините и въобще нямаш тази плътност като на високо въглехидратната диета. Тва за имане и нямане на мускули немога да го разбера. Иначе за стряскането то няма начин щом си в отрицателен калориен баланс.
по-здрави

10.12.04
20:02

Уточнявам нисковъглехидратната диета е за състезатели за да влезнат във форма на определени дни.В тези определени дни като се заредят с въглехидрати и се дехидратират не изглеждат изобщо подпухнали справка знам за 80 % от топкултуристите че са привърженици на НВД

10.12.04
23:01

е аз знам за 80 процента и ги познавам от топ културистите които са превърженици на ввд братле ! :)))  :mrgreen:
по-здрави

11.12.04
00:55

Свалям ти шапка щом познаваш Рони Колман, Маркус Рул , Крис Кормиър и др. Евала  :lol:  :lol:  :lol:

11.12.04
01:36

ХАХАХ не имах предвит от Българските културисти :)) Иначе профитата ги остави те нямат повечето от край време хранителни навици ма не им и трябват с толко зоб и боба върши работа :)) Та да не спориме и двата вида диета имат приложение в бодибуилдинга пак има и други видове въпросат е индивидоален !

12.12.04
01:24

Та да не спориме и двата вида диета имат приложение в бодибуилдинга пак има и други видове въпросат е индивидоален !

Съгласен с теб

17.12.04
10:55

[quote author=“emil_mlo”]ХАХАХ не имах предвит от Българските културисти :)) Иначе профитата ги остави те нямат повечето от край време хранителни навици ма не им и трябват с толко зоб и боба върши работа :)) Та да не спориме и двата вида диета имат приложение в бодибуилдинга пак има и други видове въпросат е индивидоален !

Какво против боба бре? По 600 грама на ден ям  :lol:

17.12.04
17:42

[quote author=“NoDude!”]Какво против боба бре? По 600 грама на ден ям  :lol:

как си с газовете  :D

17.12.04
20:18

Кофти, ще го поспра няколко дена :oops:

17.12.04
20:37

Ще трябва да намериш друг източник на непълноценен протеин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1